Regioni arhiva vesti 25.05.2018

Koridor 10:Protest kod Sopotske petlje

Pirotske vesti 25.05.2018
Meštani dvedesetak pirotskih sela okupljeni oko Saveta mesnih zajednica, na čijem je čelu Tomislav Pančić,organizovali su protest kod Sopotske petlje, zbog činjenice da aktuelnim projektom ovde nije predviđeno uključenje na alternativni put i da… »

Predstavnici Delegacije Evropske unije, UN agencija i Srbije u poseti Vranju

Blic 25.05.2018
Nikola Bizel, šef Operacije 1 u Delegaciji Evropske unije u Republici Srbiji, Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, predstavnici Srbije i agencija Ujedinjenih nacija, obišli su danas Prihvatni centar za migrante u Vranju, izložbu „Ostavljena… »

Pojačan nadzor i kažnjavanje nesavesnih vlasnika pasa

Valjevska posla 25.05.2018
Dva ujeda vlasničkih pasa koja su se proteklog meseca dogodila u roku od desetak dana u Valjevu, uznemirila su ovdašnju javnost prvenstveno jer su žrtve napada u oba slučaja bila deca, a ulje na vatru dodaje činjenica da su oba puta psi bili u… »

Coca-Colom do posla

Jugmedia 25.05.2018
Mladi iz Vranja imaće priliku da od 30. maja do 1. juna učestvuju na trodnevnim besplatnim edukativnim radionicama, u okviru kojih će moći da steknu nove lične i profesionalne veštine značajne za buduće zaposlenje. Ovaj nacionalni program namenjen… »

Otvoreno prvenstvo Srbije u para atletici na „Čika Dači“

RT Kragujevac 25.05.2018
Otvoreno prvenstvo Srbije u para atletici biće održano ovog vikenda na stadionu Čika Dača u Kragujevcu. Atletičari će se takmičiti u trčanju, skoku u dalj, skoku u vis, bacanju koplja, diska i kugle. Publika će imati priliku u subotu i nedelju da… »

Zbog silovanja maloletne sestričine osuđen na osam godina zatvora UŽAS: Ujak godinu dana silovao jedanaestogodišnju…

Jugmedia 25.05.2018
Dvadesetjednogodišnji Branislav Z. iz Malošišta kod Doljevca, osuđen je na osam godina zatvora jer je sedam puta za godinu dana obljubio maloletnu jedanaestogodišnju A. A. , ćerku svoje polusestre. Prvostepenom presudom Višeg suda u Nišu njemu je… »

Jovanović: Pola mandata vlasti u Nišu je prošlo, tražimo izveštaj o radu

Južne vesti 25.05.2018
Gradska vlast u Nišu “izgurala” je već pola mandata, a kako kaže niški odbornik Branislav Jovanović “od obećanih reformi i boljeg života ništa”, te zato poziva gradonačelnika Darka Bulatovića da objavi izveštaj o svom dvogodišnjem… »

Evo šta su Kragujevčani radili za titov rođendan! Jugoslavija na današnji dan slavila Dan mladosti

iKragujevac 25.05.2018
Rođendan nekadašnjeg doživotnog predsednika Jugoslavije, Josipa Broza Tita, obeležavao se 25. maja kao državni praznik - Dan mladosti. Praksa proslavljanja predsednikovog rođendana uvedena je odmah nakon rata, kada je omladina iz Kragujevca… »

Još jače veze Pirota sa Francuskom

Pirotske vesti 25.05.2018
Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondolini danas je posetio Pirot gde je nakon prijema kod gradonačelnika Vasić potpisao sporazum o nastavku saradnje između Grada Pirota, pirotske Gimnazije, kompanije Mišelin, odnosno Tigar tajersa, a celom… »

Jačanje saradnje između Grada Užica i Udruženja poljoprivrednih proizvođača Užice

Užice oglasna tabla 25.05.2018
Danas je u kabinetu gradonačelnika održan sastanak rukovodstva Grada i predstavnika Udruženja poljoprivrednih proizvođača Užice. Sastanak je održan u cilju jačanja postojeće saradnje između dve institucije i razmatranja proširenja mogućeg… »