Beograd arhiva vesti 06.06.2018

Vesić kandidat SNS-a za zamenika gradonačelnika Beograda

BK TV 06.06.2018
Gradski odbor SNS iz Beograda odlučio je jednoglasno da za zamenika gradonačelnika predloži Gorana Vesića. Za članove Gradskog veća SNS će predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila… »

Novi prevoznik u Beogradu: Ruski taksi već nudi popust

Večernje novosti 06.06.2018
Najveći onlajn servis za naručivanje taksija iz Moskve od utorka počeo da radi u Beogradu. Srpski prevoznici reagovaće ako "Jandeks" da niže cene. RUSKI taksi stigao je u Srbiju! Kao što je najavljeno, najveći ruski onlajn-servis za naručivanje… »

Veliko interesovanje za tezge na beogradskim pijacama

Studio B 06.06.2018
Javna licitacija za dodelu pijačnog poslovnog prostora i pijačne opreme na svim beogradskim pijacama, na kojoj je učestvovalo više od 80 lica, održana je u službenim prostorijama pijace „Kalenić”. Najveća borba vodila se za zakup tezge na… »

Vračar danas ostaje bez vode, a sutra Voždovac

Telegraf 06.06.2018
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Zbog planiranih radova, danas će bez vode biti stanari pojedinih ulica na Vračaru, a sutra potrošači sa dela teritorije opštine… »

Počeo nadzor: Na teritoriji Beograda nije otkriven nijedan zaraženi komarac

Kurir 06.06.2018
Na teritoriji Beograda nisu registrovani zaraženi komarci groznicom Zapadnog Nila koji virus mogu da prenesu na čoveka. Zavod za biocide još u aprilu počeo je nadzor nad komarcima u Beogradu, a na teritoriji cele Srbije počinju ovog meseca. Branislav… »

Drama na zelenom vencu: Pijani muškarac napao đake ispred škole!

Kurir 06.06.2018
BEOGRAD - Dvojica učenika (17) srednje Ugostiteljsko turističke škole lakše su povređena ispred zgrade ove obrazovne ustanove u Jug Bogdanovoj ulici, kada ih je napao muškarac u vidno alkoholisanom stanju. Nasilnik je jednog mladića udario u glavu… »

Novobeograđani frapirani! Danima se širi gust dim, a objašnjenja nema (foto)

Kurir 06.06.2018
Jedan stanovnik Novog Beograda objavio je zabrinjavajuće fotografije iz ovog dela grada. On je upitao vlast šta se dešava, s obzirom da gusti dim kulja iz šume danima. - Stanovnici Bloka 72 na Novom Beogradu su uznemireni. Policija je danas rekla da… »

Noć u Beogradu: Četvoro povređenih u saobraćajkama na Voždovcu, u Petrovčiću i Braće Jerkovića

Kurir 06.06.2018
BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, kazao je jutros portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim rečima, prva nezgoda se dogodila u 19.24 na Voždovcu u ulici Mirče Aceva… »

Zoran Grujić se brani sa slobode: Podsmevali su se mučenju mog sina

Večernje novosti 06.06.2018
Posle saslušanja zbog ranjavanja bračnog para Janković, Zoran Grujić pušten da se brani sa slobode: Staniša je odložio pištolj na obližnju komodu i ja sam ga zgrabio. BIO sam isprovociran ponašanjem, bahatošću i vređanjem roditelja dečaka… »

Komunalci iznad Ustava

Danas 06.06.2018
Uprkos odlukama najviših sudskih instanci o posebnom statusu naselja Ju biznis centar, Komunalna policija i dalje naplaćuje kazne za parkiranje njegovim stanarima Vlasnici stanova i lokala u novobeogradskom Ju biznis centru više od decenije dokazuju… »