Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 06.06.2018

Anketni odbor o bankama ili ispumpavanju para iz Kolubare?

Večernje novosti 06.06.2018
Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović predložio je danas da se formira anketni odbor koji bi utvrdio "malverzacije" u vezi sa kreditima indeksiranim u švajcarskim francima. Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović predložio je danas da… »

Nedimović: Razgovaraću sa malinarima, ali ne o ceni

Večernje novosti 06.06.2018
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović zahvalio se malinarima što su prekinuli protest u Prijepolju i najavio da će u četvrtak sa njima razgovarati o proizvodnji maline, ali ne i o otkupnoj ceni roda. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović… »

Volstrit vođen tehnologijom pogurao Nasdak do rekorda

Večernje novosti 06.06.2018
Volstrit je utorak završio u neskladu, ali je indeks Nasdak postavio nov rekord kao odgovor na oštar porast tehnoloških akcija. Volstrit je utorak završio u neskladu, ali je indeks Nasdak postavio nov rekord kao odgovoru na oštar porast tehnoloških… »

Rešenje za zadužene u švajcarcima do 1. oktobra

Večernje novosti 06.06.2018
Visoki kasacioni sud naložio nižim sudovima. NA pomolu je konačno rešenje problema zaduženih u švajcarskim francima. Kako je najavljeno iz Vrhovnog kasacionog suda, svi predmeti u vezi sa kreditima građana zaduženih u francima, koji su primljeni… »

Prvi put u Srbiji: UNIQA uvodi Viber broj za prijavu štete

Večernje novosti 05.06.2018
Korisnici UNIQA putnog osiguranja od danas će, u slučaju iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu na raspolaganju imati i poseban Viber broj, preko koga će iz bilo kog dela sveta moći da pozovu Centar za pomoć. Korisnici UNIQA putnog osiguranja… »

EU usvojila propis kojim blokira američke sankcije Iranu

Večernje novosti 06.06.2018
"Zakon o blokadi", smišljen je 1996. da bi se zaobišao američki embargo Kubi, ali nikada nije upotrebljen. Evropska komisija je danas usvojila propis koji bi trebalo da omogući suprotstavljanje ekstrateritorijalnih posledica američkih sankcija po… »

Uživajte u mobilnom internetu dok ste u Srbiji i Crnoj Gori

Večernje novosti 06.06.2018
Pretplata tarife provajdera “m:tel“ su najbolji izbor: odlični bonusi, besplatni pozivi, povoljniji razgovori i neograničen mobilni internet. Pretplata tarife provajdera “m:tel“ su najbolji izbor: odlični bonusi, besplatni pozivi, povoljniji… »