Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 06.06.2018

Snimak nasilja: Pretukla devojčicu pa htela da se ubije (video) (video)

Večernje novosti 06.06.2018
Na internetu se pojavio snimak vršnjačkog nasilja, za koji se sumnjiči N. G. (15) iz Žarkova. U strahu od policije, pretila skokom sa terase. PETNAESTOGODIŠNjA N. G. koja je u utorak pokušala da se ubije u porodičnom stanu u Žarkovu, nedavno je… »

Staklorezac pred sudom 13. Juna zbog ubistva pekara: Gavranoviću za zločin u Resavskoj preti do 40 godina robije

Večernje novosti 06.06.2018
Viši sud u Beogradu zakazao je za 13. jun pripremno ročište u procesu protiv stakloresca iz Resavske ulice Filipa Gavranovića (32) optuženog da je početkom novembra prošle godine ubio komšiju pekara Nikolu Ostojića. BEOGRAD - Viši sud u Beogradu… »

Likvidacija u Kruševcu: Ždrokinac izrešetan ispred hotela (foto/video)

Večernje novosti 06.06.2018
Dejan Stanković (71), dobro poznat u kruševačkom podzemlju, likvidiran danas u naselju Prnjavor. Njegov sin Vojin (41) ubijen pre mesec dana na sličan način u bašti kafića "Arabika" U PUCNjAVI, koja se u četvrtak oko 10 sati ujutru dogodila… »

Joksović Šariću poslao pismo kajanja zbog svedočenja

Večernje novosti 05.06.2018
Svedok saradnik Nebojša Joksović u Specijalnom sudu nastavio iskaz u postupku zbog trgovine narkoticima. U sredu će odgovarati na pitanja optuženih, biće interesantan susret sa Darkom Šarićem. NEBOJŠA Joksović, svedok saradnik u postupku koji se… »

Komentar: Naser

Večernje novosti 06.06.2018
Kad je reč o pravosuđu, BiH je zemlja apsurda. Liči na jednosmernu ulicu na čijem su kraju uvek Srbi zločinci, a Bošnjaci žrtve. Da je drugačije, Orić, Dudaković, Mahmuljin i drugi bi bili iza rešetaka. APELACIONO veće Suda BiH ukinulo je… »

Oriću nova presuda?

Večernje novosti 06.06.2018
Apelaciono veće Suda BiH ima dve opcije u slučaju komandanta odbrane Srebrenice: Odluka na osnovu postojećih podataka ili otvaranje postupka. Očekuje se prihvatanje žalbe i ukidanje prvostepene presude. PRAVDA za srpske žrtve iz Bratunca i… »