Izvor: Večernje novosti/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Mešovita komisija za nestale bebe održala prvi sastanak, istražiće svaki slučaj

Večernje novosti 11.06.2018
Mešovita komisija formirana sa zadatkom da istraži slučaj nestalih beba, a koju sačinjavaju predstavnici državnih institucija i roditelja dece koji sumnjaju da su im mališani nestali iz porodilišta održala je prvi sastanak. Mešovita komisija… »

Odlazak grafičara Preminuo umetnik Dragan Coha

Večernje novosti 11.06.2018
Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha. ISPRED beogradskog Centra za grafiku i vizuelna istraživanja "Akademija" FLU u Pariskoj ulici, gde je kao magistar grafike bio dugogodišnji majstor štampe za litografiju, u… »

Godišnjica smrti Milana Pantića: Ne dozvolimo da istina o ubistvu bude ubijena

Večernje novosti 11.06.2018
Zamenik glavnog urednika Kompanije „Novosti“ Milan Babović na obeležavanju 17 godina od ubistva novinara našeg lista ocenio da kao društvo moramo da se borimo da istina o ubistvu Pantića ne bude ubijena. JAGODINA – Da nije bilo Komisije za… »

Od oktobra do juna 5.492 slučaja malih boginja, preminulo 15

Večernje novosti 10.06.2018
Od oktobra prošle do krajka maja ove godine, od posledica malih boginja preminulo je 15 osoba, a registrovana su 5.492 slučaja obolelih. Od oktobra prošle do krajka maja ove godine, od posledica malih boginja preminulo je 15 osoba, a registrovana su… »

Teror manjine nad građanima okončana višečasovna blokada: Zaustavljeno bilo oko 1.000 ljudi, bahati organizatori krstarili…

Večernje novosti 11.06.2018
Na magistralnom putu Beograd-Kragujevac na raskrsnici prema Sopotu, kod Knez petrola, oko 17 časova okončana je višečasovna blokada. Na magistralnom putu Beograd-Kragujevac na raskrsnici prema Sopotu, kod Knez petrola , oko 17 časova okon čana je… »

Milioni za "studenjake"

Večernje novosti 11.06.2018
U toku rekonstrukcija domova za akademce širom Srbije. Planirani su izgradnja novog doma u Novom Pazaru, novog paviljona u Kragujevcu, adaptacija jednog krila doma u Subotici... BRUCOŠI sa odličnim uspehom u srednjoj školi mogu da se nadaju mestu u… »

Kako da nas bude milion više Ljiljana Habjanović Đurović: Porodica je najvažnija i najvrednija

Večernje novosti 11.06.2018
Književnica smatra da ljudi pate od sindroma Petra Pana te da je cilj provesti se bolje, "opustiti se", "blejati sa ekipom", uživati u seksu neopterećenom emocijama a ne praviti porodicu. Uverena sam da biološka obnova Srbije mora da počne od… »

Vežbajte SA “Novostima” ZA MALU MATURU: Kombinovani test

Večernje novosti 11.06.2018
U cilju priprema za malu maturu, „Novosti” objavljuju probni kombinovani test. Tekst objavljujemo u saradnji sa Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja. U cilju priprema za malu maturu, „Novosti” objavljuju probni kombinovani… »

Vežbajte SA “NOVOSTIMA”: Ovo su rešenja testa od 4. juna

Večernje novosti 11.06.2018
U sklopu probe ispita iz matematike, “Novosti” su našim cenjenim čitaocima predstavili primer, a ovom prilikom donosimo vam rešenja testa koji je 4. juna objavljen na našem sajtu. U sklopu probe ispita iz matematike, “Novosti” su našim… »

Traže platu za bolesnu decu

Večernje novosti 11.06.2018
Hiljade roditelja mališana sa posebnim potrebama dugo iščekuju pomoć. I pored obećanja nadležnih, zakon "roditelj-negovatelj" još je daleko. RADOVAN Matić iz Novog Sada otac je dečaka sa cerebralnom paralizom koji će u avgustu napuniti devet… »