Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 11.06.2018

Nesreća u Novom Pazaru: Radnik pao sa građevine, zadobio povrede opasne po život

Večernje novosti 11.06.2018
Radnik preduzeća "Feak company", koje izvodi radove na zgradi u ulici Generala Živkovića, u Novom Pazaru, pao je danas sa građevine i teško je povređen. Radnik preduzeća "Feak company", koje izvodi radove na zgradi u ulici Generala Živkovića, u… »

Više mesta nego brucoša

Večernje novosti 11.06.2018
Niški univerzitet objavio zajednički konkurs za upis studenata u narednu školsku godinu. Na budžet će se upisati 3.158 brucoša, dok će prvu godinu platiti 1.685 studenata. UNIVERZITET u Nišu je objavio Zajednički konkurs za upis studenata u prvu… »

Novo terensko vozilo

Večernje novosti 11.06.2018
Lekari Doma zdravlja u Novoj Varoši lakše će do pacijenata. NOVOVAROŠKI dom zdravlja dobio je novo terensko vozilo "dačija daster" vredno oko 1,8 miliona dinara. Novac za kupovinu auta obezbedila je lokalna samouprava iz svog skromnog budžeta. Ovo… »

Pomoć mladim bračnim parovima: Milion za svoj krov nad glavom

Večernje novosti 11.06.2018
U Pokrajinskoj vladi potpisano 30 novih ugovora, vrednih ukupno 30 miliona za kupovinu seoskih kuća u Vojvodini. TIJANA Stanišić iz sremskog sela Višnjićeva danas je, zajedno sa suprugom Borislavom i njihovom dvomesečnom ćerkicom Lenkom, svečano… »

Kuća Županskog – muzej

Večernje novosti 11.06.2018
Dom kao simbol prisajedinjenja Vojvodine Srbiji. Gradsko veće izglasalo kupovinu kuće čuvenog zrenjaninca. KUĆA dr Slavka Županskog, osnivača prvog Srpskog narodnog odbora u Vojvodini, koja se nalazi u Svetosavskoj ulici 4 u Zrenjaninu, zbog… »

Kinezi stižu u Inđiju

Večernje novosti 11.06.2018
Kineska kompanija "Kingdao roksing" prva je iz te zemlje koja je odlučila da izgradi logistički centar na površini od devet hektara u severoistočnoj industrijskoj zoni u Inđiji. KINESKA kompanija "Kingdao roksing" prva je iz te zemlje koja je… »

Odvaljuje se malter, klimaju se prozori

Večernje novosti 11.06.2018
Zbog stare, dotrajale fasade ugroženi đaci OŠ "Vuk Karadžić" u dvorskoj ulici u Vršcu. Nesigurnost za 669 osnovaca nižih razreda, ali i za prolaznike. BEZBEDNOST 669 đaka OŠ "Vuk Karadžić" u Vršcu, kao i svih prolaznika tim delom Dvorske… »

Kad roboti operišu srce

Večernje novosti 11.06.2018
Novi Sad polako postaje centar biomedicinskog inženjeringa u našoj zemlji. Prvi domaći stručnjaci uneće nove, savremene tehnologije u hiruršku salu. BIOMEDICINSKO inženjerstvo, kao važan segment primene novih tehnologija, uveliko je pozicionirano… »

Marš prijateljstva dva daleka naroda

Večernje novosti 11.06.2018
U znak sećanja na srpske internirce u logorima daleke Norveške. Na kompleksu Brdo mira položeni su venci stradalnicima. POD dalekim polarnim krugom, po zlu čuveni "Krvavi put" zbližio je Norvežane i Srbe smrću hiljada mladih ljudi, mahom Srba… »