Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 11.06.2018

Odblokirani Gazela i Zrenjaninski put

Vesti online 11.06.2018
Posle blokade od skoro sat vremena, beogradski most Gazela ponovo je prohodan u oba smera. Linije gradskog prevoza funkcionišu normalno. Blokada je završena i u Novom Sadu. Reagovala je i policija, koja je uklonila osam vozila koja su blokirala auto-put… »

Danas sunčano, do 32 stepena

Vesti online 11.06.2018
U Srbiji će danas biti pretezno suncano i toplije, a od sredine dana u Banatu i brdsko-planinskim predelima Srbije uz lokalni razvoj oblacnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 14 do 20… »

Mihajlović: Blokade ugrožavaju prava građana

Vesti online 11.06.2018
Način na koji jedan broj građana protestuje zbog cene goriva, blokadom saobraćajnica i auto-puta, ugožavajući bezbednost i slobodu kretanja svih drugih građana, nedopustiv je i za svaku osudu, kaže potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva… »

Danas konačno počinje da radi Komisija za nestale bebe

Vesti online 11.06.2018
Mešovita komisija koja će vršiti istrage u slučajevima nestalih beba, četiri meseca posle osnivanja, danas počinje sa radom. Komisiju sačinjavaju predstavnici državnih institucija i roditelja dece koji sumnjaju da su im deca nestala iz… »

Beograd: Umetnik nađen mrtav ispred Galerije likovnih umetnosti

Vesti online 11.06.2018
Ispred Galerije likovnih umetnosti pronađen je mrtav umetnik Dragan Coha, javio je RTS. Telo bez vidljivih povreda zatečeno je u 13 časova i 20 minuta na trotoaru ispred Galerije likovnih umetnosti u Pariskoj ulici broj 16. Dragan Coha rođen je 1955… »

"Protesti zbog cene goriva-teror manjine nad većinom"

Vesti online 11.06.2018
Protesti u Srbiji zbog povećanja cene goriva predstavljaju teror manjine nad većinom i organizuju ih Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Dveri, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin. - Sada svi treba da prilagođavamo svoje obaveze tome što je neko… »

Antić: "To je politički protest bez podrške u narodu"

Vesti online 11.06.2018
Cena goriva je pitanje o kojem uvek može da se razgovara civilizovano, a nikako razlog da se ometa saobraćaj, izjavio je danas ministar energetike Aleksandar Antić. - Motivi za ovaj protest definitivno nisu socijalni već politički i ovakav protest… »

Kod Mladenovca zaglavljeno i 30 autobusa

Vesti online 11.06.2018
Jutros u sedam sati započela nova blokada saobraćaja iz pravca Mladenovca ka Beogradu. U koloni zaglavljeno 30-tak autobusa, javlja Mladenovac Info. Saobraćaj je blokiran kod Stanojevca, na skretanju ka Sopotu i u Senaji preko koje su do 11 sati, kao… »

U Škotskoj u junu istovremeno sneg, led i vatra

Vesti online 11.06.2018
Pojedine delove Škotske juče je zahvatila snežna oluja koja je pogodila autoput nedaleko od mesta Danblejn. Jedan od vozača na autoputu prekrivenim snegom bila je i Džudi Marej, majka čuvenog tenisera Endija Mareja. Pretty amazing image from A9 road… »

Minut ćutanja za mučenike

Vesti online 11.06.2018
Minutom ćutanja odata je počast srpskim žrtvama na Kosovu, čime je obeležen drugu godinu zaredom dan kosmetskih žrtava, u Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji. Osvrćući se na dan kada je doneta Rezolucija 1244 Saveta… »