Beograd arhiva vesti 14.06.2018

Vesić pio vodu sa česme pred novinarima: Krivične prijave za ološ koji širi laži

Vesti online 14.06.2018
Društvenim mrežama su od sinoć počele da kruže informacije da je voda u prestonici zagađena, da se u njoj nalazi metan, međutim zamenik gradonačelnika Beograda,Goran Vesić, tvrdi da to nije istina. Svi podaci pokazuju da je voda u Beogradu… »

Spektakularan početak: „Petarda“ Rusije na otvaranju prvenstva (video, foto)

Sputnik 14.06.2018
Na utakmici otvaranja SP na kom su i domaćini Rusi su deklasirali Saudijsku Arabiju rezultatom 5 — 0. Strelci za Rusiju Gazinski u 12, Čerišev u 43, Džuba u 71. minutu i u nadoknadnom vremenu ponovo Čerišev i Golovin. Sve golove i najzanimljivije… »

Od subote kupanje i na Novom Beogradu: Počinje sezona na bazenima SC 11. april

Kurir 14.06.2018
BEOGRAD - Kupanje na otvorenim bazenima SC „11. april“ na Novom Beogradu zvanično će početi u subotu 16. juna u 10 časova. Radno vreme bazena je svaki dan od 10 do 19 časova, a noćnog kupanja od 21 do 23 časa. Cene ulaznica ostale su… »

U Vukićevici kod Obrenovca pronađeno 138 tona opasnog otpada

Blic 14.06.2018
Na trećoj lokaciji u selu Vukićevica, u opštini Obrenovac, gde su u decembru pronađene velike količine opasnog otpada, završeno je iskopavanje buradi napunjenih rizičnim materijama. Na mestu gde je uviđaj počeo u februaru ukupno je pronađeno… »

“Mrak, košutnjak i Manijak na zadnjem sedištu” Ovo su čuvene beogradske urbane legende, a jedna je ovih dana ponovo…

Press 14.06.2018
Priča o manijaku koji je u Košutnjaku nepoznatoj devojci upao na zadnje sedište automobila vrtoglavom brzinom obišla je društvene mreže, šireći paniku i uterujući strah u kosti brojnim korisnicima Interneta, da bi se na kraju ispostavila kao samo… »

Uhapšeni osumnjičeni za izazivanje panike! Širili lažnu informaciju da je voda zatrovana

Telegraf 14.06.2018
Oni se sumnjiče da su na društvenim mrežama širili lažnu informaciju da "u naredna dva dana vodu u Beogradskom vodovodu ne treba koristiti za piće, jer se u vodu greškom prosuo metan, pun kancerogenih čestica" Pripadnici Ministarstva unutrašnjih… »

Šta kad vam drvo padne na auto, kome da se žalite: Evo kome da se javite i ko će da plati štetu

Kurir 14.06.2018
Vozilo je bilo parkirano, uz desetak drugih, na parkingu ispred stambenih zgrada, u hladovini drveća od kojih je jedno, očigledno, popustilo. BEOGRAD - Nevreme koje je juče pogodilo veći deo Srbije, pa i Beograd, pojedinim stanovnicima prestonice… »

Mirna noć u Beogradu: Noćas bez ijedne saobraćajne nesreće

Kurir 14.06.2018
BEOGRAD - U Beogradu noćas nije bilo saobraćajnih nezgoda, a noć je protekla mirno, rekao je jutros saradnik za komunikaciju s medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac. On je naveo da je Hitna pomoć imala 83 intervencije, od toga 12 na javnom mestu… »

Novo druženje: Beogradski noćni market sutra prvi put na pijaci Zvezdara

Kurir 14.06.2018
BEOGRAD - Petnaesti beogradski Noćni market, koji se po prvi put organizuje na pijaci "Zvezdara", pod sloganom "BNM kod Cvetka", biće održan u petak, od 18 do 24 časa. Na renoviranoj i obnovljenoj pijaci, najbolji dizajneri, zanatlije i ugostitelji, a… »

Jkp "Parking servis" donirao medicinsku opremu porodilištima

Srbija danas 14.06.2018
Današnjem potpisivanju ugovora o donaciji prisustvovali su gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić. JKP "Parking servis" je danas, uručenjem medicinske opreme porodilištima, svečano završilo prvi… »