Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 14.06.2018

Vladimir Mirčić zadovoljan rezultatima na Reliju Đerdap 2018

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Zlatibor - Posada ASU „Zlatibor“ Vladimir Mirčić i Damjan Bajraktarović završila je reli na prvom mestu u Klasi 3 u Sitroen Saksu, dok je posada Željko Vučković-Jašin i Milomir Radaković odustala na predposlednjem brzinskom ispitu usled kvara… »

Pokolenje koje je stasalo uz dunje na šifonjeru i vruću ciglu u krevetu

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Čačak – Zbirka dragih sećanja iz mladosti rane pomolila se onomad, 9. juna, u učionici 19. čačanske Gimanzije, gde su se srela 32 maturanta koji su pre šest decenija primili srcu drag papir i stali da razmišljaju koja im je strana sveta milija… »

Nevreme u Gornjem Milanovcu uništilo voće i useve

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Gornji Milanovac - Nevreme u Srbiji se smirilo ali posledice grada, kiše i vetra će se tek znati kada stignu rezultati Komisija za procenu štete koji su već na terenu, barem u gornjomilanovačkom kraju, rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik ove… »

U 17 požeških sela zbog nevremena vanredno stanje, u Užicu stabilno

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Požega – Oštećena je putna infrastruktura i sevreni deo opštine. U 17 sela proglašeno je vnaredno stanje”, izjavio je Milan Božić, predsednik opštine Požega za Glas zapane Srbije nakon nevremena koje je zadasio ovaj kraj. Božić ističe da… »

Izložba radova Zorane Milićević

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Ivanjica - Radovi mlade vizuelne umetnice, Zorane Milićević, poreklom iz Ivanjice biće izloženi u Galeriji Doma kulture Ivanjica u petak 22. juna od 19.30 časova. Zorana je dobitnica nagrade za najboljeg studenta na katedri za slikarstvo Likovne… »

Gradski bazen u Gornjem Milanovcu, spreman za kupače

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Gornji Milanovac - Rashlađenje na tropskim vrućinama i relaksaciju, milanovčani će već od petka 15. juna moći da potraže na gradskom bazenu u Gornjem Milanovcu, navodi se na sajtu opštine. Ove sezone cene karata ostaju iste, a tu su i prateći… »

Građani očajni, grad obrao celokupan ovogodišnji rod

Glas Zapadne Srbije 14.06.2018
Topola – Olujno nevreme koje je juče pogodilo opštinu Topola nanelo je štetu preko 20 miliona evra. U selu Jarmenovci prema rečima meštana prvi put su se na nebu pojavili zeleni oblaci. “ Oko podneva počela je stravična oluja. Najviše su… »