Izvor: Morava info arhiva vesti 14.06.2018

Mali: Razmišljamo o smanjenju akciza na gorivo, ali ne zbog zahteva sa ulica

Morava info 14.06.2018
BEOGRAD – Vlada razmišlja o eventualnom smanjenju akciza na gorivo kako bi se našlo najbolje rešenje za građane, a ne da bi se odgovorilo na proteste i zahteve sa ulica. To je izjavio ministar finansija Siniša Mali. Na konferenciji za novinare sa… »

Bagerista koji je srušio kuću: Nisam kriv, radio sam po nalogu šefa gradilišta

Morava info 14.06.2018
ČAČAK – Kragujevčanin Stefan Stojadinović (23) kome je polomljen kuk kada se na njega obrušio plafon kuće koju su u utorak rušili radnici JP “Gradsko zelenilo”iz Čačka, operisan je u Kliničkom centru u Kragujevcu. Osim toga, prilično je… »

Bivši plejmejker Borca vaga ponude za nastavak karijere

Morava info 14.06.2018
ČAČAK – Sjajni košarkaš iz Čačka Radenko Pilčević po okončanju ovosezonskih obaveza vratio se u rodni grad. Poznat kao veliki borac i radnik Pilčević ne razmišlja o odmoru već marljivo trenira. Trenutno je u teretani, a ubrzo će krenuti i… »

Oglas: Prodaje se plac u Čačku

Morava info 14.06.2018
ČAČAK – Prodaje se plac u Čačku površine 8,1 ari. Postoji mogućnost da dva kupca kupe po četiri ara. Plac se nalazi blizu Ulice Kneza Miloša sa jedne, odnosno Prehrambeno ugostiteljske škole sa druge strane. U blizini su Stop Šop, Dis, Aveni… »

Dirljivo: Kapiten Zvezde došao u Čačak da bi bolesnom Vanji uručio Vukovu diplomu

Morava info 14.06.2018
ČAČAK – Kapiten KK Crvena Zvezda Branko Lazić došao je u sredu uveče u Čačak samo da bi obradovao jednog bolesnog dečaka. On je u OŠ “Dr Dragiša Mišović“ uručio Vukovu diplomu Vanji Petroviću, strastvenom zvezdašu obolelom od… »

Prosvetari najavljuju nove proteste pred početak školske godine

Morava info 14.06.2018
ČAČAK – Članovi Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije najavili su da će protestovati 31. avgusta ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, koje odbija da ih pozove na razgovor i dostavi im podatke o platnim razredima. Predsednica… »

Turistička organizacija Čačka u kampanji “Vidi Srbiju“

Morava info 14.06.2018
ČAČAK – Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije pod nazivom “Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?“, namenjena domaćem turističkom tržištu, nastavlja se i ove godine. Cilj ove kampanje je da se u predstojećem… »