Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 26.06.2018

Završena sednica gradske skupštine: Evo koliko će Beograđani plaćati profesionalnog upravnika zgrada

Večernje novosti 26.06.2018
Usvajanjem više odluka, među kojima je i predlog odluke o izradi plana generalne regulacije u vezi sa izgranjom beoradskog metroa, Skupština grada Beograda završila je danas sednicu. Usvajanjem više odluka, među kojima je i predlog odluke o izradi… »

Mermerni vodoskok u Zemunu

Večernje novosti 26.06.2018
Na raskrsnici Gospodske i Lagumske započet projekat 54 fontane. Vredna savremena skulptura od aranđelovačkog mermera, delo profesora Dušana Petrovića, oplemenila je popularno šetalište. FONTANA sa česmom koja se nalazi na raskršću zemunskih… »

Jedina "zelena" garaža u Evropi kod „Obilića”

Večernje novosti 26.06.2018
Zatvoreni parking na Obilićevom vencu dobio sertifikat "Parksmart" i to je prva garaža u Evropi koja je dobila ovu vrstu priznanja. GARAŽA "Obilićev venac" dobila je sertifikat "Parksmart", čime je postala prva "zelena" garaža u Evropi. Tim povodom… »

Usporeno ka Karaburmi i Mirijevu

Večernje novosti 26.06.2018
U toku su radovi na sanaciji kolovoza u Višnjičkoj ulici, zatvoren smer od centra prestonice. Kako nam je rečeno iz JKP "Beograd put", planirano je da se na navedenoj trasi kolovoz sanira do 9. jula. U NAREDNE dve nedelje, do 9. jula, svi koji se… »

Letnji red vožnje do 3. septembra

Večernje novosti 25.06.2018
Beograđane će od danas prevoziti znatno manji broj autobusa, tramvaja, kao i trolejbusa. Redukcija polazaka na prigradskim linijama po planu počinje 1. jula. Do Ade Ciganlije će voziti pet linija. Letnji red vožnje na snazi je od danas pa… »