Izvor: Vesti online arhiva vesti 26.06.2018

Zaplenjeno 19 kg marihuane, uhapšena petorica

Vesti online 26.06.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su K.S. (30), J.S. (30), S.N. (32), V.D. (28) i S.K. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i… »

Francuska možda i s Argentinom, Danska – Hrvatska

Vesti online 26.06.2018
Uspavanka na Lužnjikima završena kao prva utakmica bez golova u Rusiji, a Peru se časno oprostio s 2:0 protiv Australije. Na Lužnjikima uspavanka. Valjda su se prvi put s tribina čuli zvižduci jer su i Francuzi i Danci otaljavali posao. Dance je… »

I Rama se pridružio Albancima koji skupljaju novac da plate kaznu Džaki i Šaćiriju

Vesti online 26.06.2018
Albanska dijaspora pokrenula je akciju prikupljanja novca kako bi platila kaznu za švajcarske fudbalske reprezentativce Granita Džaku, Džerdana Šaćirija i Stefana Lihštajnera. Jedan Albanac iz Njujorka putem sajta "Gofundme.com" pokrenuo je kampanju… »

"Ekstremnim Albancima smeta dijalog"

Vesti online 26.06.2018
Srpska lista ocenila je danas da oružani napad na Aleksandra Jevtića u selu Suvi Do kod Kosovske Mitrovice pokazuje da eskremnim krugovima među Albancima smeta dijalog i nastojanje da se problemi rešavaju razgovorom, kao i nervozu i želju za… »

Austrija: Voz izleteo iz šina, ima povređenih

Vesti online 26.06.2018
Najmanje dve osobe su danas teže povredjene kada su u blizini grada Sankt Pelten, na severoistoku Austrije, iz šina izletela dva od tri vagona voza u kom se nalazilo 80 ljudi. Nesreća se dogodila nešto posle sedam časova u blizini sela Velerndorf… »

"Odluka Ivanova neće uticati na primenu sporazuma"

Vesti online 26.06.2018
Vlada Makedonije saopštila je danas da odluka predsednika Ðorđa Ivanova da ne potpiše Zakon o ratifikaciji sporazuma sa Grčkom o novom imenu te bivše jugoslovenske republike neće uticati na imlementaciju tog dogovora. Ivanov je ranije danas… »

EU: Albanija i Makedonija otvaranju pregovore 2019.

Vesti online 26.06.2018
Savet Evropske unije danas je doneo odluku o uslovnom otvaranju pregovora o članstvu sa Makedonijom i Albanijom u junu 2019. godine. Savet je preporučio uslovno otvaranje pregovora pod četiri uslova, a to su: primena hitnih i prioritetnih reformi… »

Četiri Grkinje i zaključana vrata kuća uništile S.A.B travel

Vesti online 26.06.2018
Vlasnik agencije S.A.B. travel Stevan Buđić kaže da su problemi agencije počeli kada vlasnici zakupljenih i plaćenih kuća u Grčkoj nisu hteli da prime turiste. Iako je kaže svestan da to putnike koji su ostali bez aranžmana ne zanima, Buđić je… »

Milinković-Savić: Već smo jednom isfrustrirali Brazil!

Vesti online 26.06.2018
Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić kaže da mu slika sa Novog Zelanda, kada su srpski omladinci u finalu Mundijalita savladali Brazil 2:1, daje optimizam da slično može da ponovi i u seniorskom fudbalu protiv istog protivnika na Svetskom… »

Amerika potapa berze - trgovinski rat je postao stvaran

Vesti online 26.06.2018
Akcije na Volstritu oštro su pale, pri čemu su S&P 500 i Nasdak indeks zabeležili najveći gubitak u više od dva meseca. Veliki pad je posledica jačanja trgovinskih tenzija između SAD-a i ostalih vodećih svetskih ekonomija, prenosi Seebiz Hinu. Dau… »