Izvor: Kurir arhiva vesti 29.06.2018

Dačić o slučaju braće Bitići: Niko ne može da kaže da Srbija ne sarađuje, ozbiljno se bavimo tim pitanjem

Kurir 29.06.2018
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija ozbiljno bavi pitanjima slučaja braće Bitići, ubijenih državljana SAD koji su učestovali u sukobima na Kosovu. Povodom rezolucije koju je usvojio Odbor američkog… »

Zasedali čitavu noć: Procurili detalji dogovora lidera EU o migrantima! Više para ide ovim zemljama!

Kurir 29.06.2018
Lideri Evropske unije su posle skoro 10 sati haotičnih pregovora na samitu u Briselu, pred zoru postigli dogovor o migrantima, ali i o jačanju spoljnih granica i davanju većih finansijskih sredstava Turskoj, Maroku i drugim severnoafričkim zemljama sa… »

Dačić oštro posle pretnji smrću predsedniku Vučiću: Ovo je satanizacija, iracionalno ludilo kada je u pitanju Kosovo

Kurir 29.06.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže da ga ne iznenađuju pretnje predsedniku Srbije Aleksadru Vučiću i naglašava da već godinama traje satanizacija svih onih koji učestvujemo u Briselskom dijalogu. "Sve pretnje koje dolaze pokazuju… »

Upozorenje na nevreme širom Srbije: Ovi delovi Srbije su najkritičniji! Evo gde će udariti (kurir TV)

Kurir 29.06.2018
Pljuskovi su u centru Beograda počeli su oko 13.30 sati, a prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), u Beogradu, ali i većem delu Srbije naročito po podne i u toku noći pašće velike količine kiše. Na području Vojvodine… »

Danilo L. (18) godinama teroriše celu suboticu: Njegov pas kolje, a on bije, preti, lomi... Od poruka koje je slao devojci…

Kurir 29.06.2018
SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Danila L. (1999) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je putem društvene mreže i slanjem poruka… »

Ministarka Kuburović o naporima nadležnih organa: Srbija posvećena rešavanju slučaja braće Bitići

Kurir 29.06.2018
Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da je Srbija posvećena rešavanju slučaja ubistva američkih državljana, braće Bitići, kao i da srpski nadležni organi rade da se taj postupak procesuira i utvrde i sankcionišu odgovorni… »

Napadač na novinare u SAD uplašio sudiju: Dao iskaz pod neviđenim okolnostima! (video)

Kurir 29.06.2018
Napadač na redakciju lokalnog lista "Kapital gazet" u Anapolisu, glavnom gradu Merilenda, u kojem je ubijeno pet osoba, pojavio se danas pred sudom putem video-bima, a sudija je naložio da on ostane u pritvoru tokom saslušanja jer je "verovatno… »

Više brakova u prošloj godini: Ali više i razvedenih

Kurir 29.06.2018
Prošle godine u Srbiji je zaključeno 0,4 odsto više brakova u odnosu na 2016. godinu, dok je broj razvedenih brakova u protekloj godini (9.262) što je porast za 2,4 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku. Prema njihovim podacima, u… »

Ameri u panici! Nema načina da se parira ovakvoj sili: Ovi sporazumi Rusije i Indije menjaju odnos snaga u svetu! (video)

Kurir 29.06.2018
Početkom jula, američki i indijski ministri spoljnih poslova će se sastati u Vašingtonu. Prema rečima nekih izvora, glavna tema dnevnog reda je vojna saradnja Delhija i Moskve, koja izaziva nezadovoljstvo u Beloj kući. 2017.godine je trgovina… »

Suzan Sarandon uhapšena zbog Trampa: Holivudska zvezda među 600 privedenih na protestu zbog razdvajanja porodica migranata…

Kurir 29.06.2018
Američka policija uhapsila je skoro 600 žena među kojima i holivudsku glumicu Suzan Sarandon, koje su održale protest i u znak podrške migrantima sele ispred zgrade američkog Senata. Prema navodima policije u Vašingtonu, uhapšeno je 575 osoba zbog… »