Izvor: Kurir arhiva vesti 29.06.2018

Dačić o slučaju braće Bitići: Niko ne može da kaže da Srbija ne sarađuje, ozbiljno se bavimo tim pitanjem

Kurir 29.06.2018
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija ozbiljno bavi pitanjima slučaja braće Bitići, ubijenih državljana SAD koji su učestovali u sukobima na Kosovu. Povodom rezolucije koju je usvojio Odbor američkog… »

Makron: Od Italije zavisi da li će prihvatiti centre za azil!

Kurir 29.06.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da dogovor lidera Evropske unije o migraciji ispunjava zahteve nove antiimigracione populističke vlade u Italiji. Od Italije zavisi da li će izabrati da prihvati centre u kojima će biti rešavani… »

Putin stiže u Srbiju na jesen: Čepurin potvrdio da je ruski predsednik prihvatio poziv

Kurir 29.06.2018
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin prihvatio je da poseti Srbiju, što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio kao veliku čast za Srbiju i kao potvrdu tradicionalnih prijateljskih srpsko-ruskih veza. Ambasador Rusije u Beogradu… »

Upozorenje na nevreme širom Srbije: Ovi delovi Srbije su najkritičniji! Evo gde će udariti (kurir TV)

Kurir 29.06.2018
Pljuskovi su u centru Beograda počeli su oko 13.30 sati, a prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), u Beogradu, ali i većem delu Srbije naročito po podne i u toku noći pašće velike količine kiše. Na području Vojvodine… »

Danilo L. (18) godinama teroriše celu suboticu: Njegov pas kolje, a on bije, preti, lomi... Od poruka koje je slao devojci…

Kurir 29.06.2018
SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Danila L. (1999) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je putem društvene mreže i slanjem poruka… »

Ministarka Kuburović o naporima nadležnih organa: Srbija posvećena rešavanju slučaja braće Bitići

Kurir 29.06.2018
Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da je Srbija posvećena rešavanju slučaja ubistva američkih državljana, braće Bitići, kao i da srpski nadležni organi rade da se taj postupak procesuira i utvrde i sankcionišu odgovorni… »

Napadač na novinare u SAD uplašio sudiju: Dao iskaz pod neviđenim okolnostima! (video)

Kurir 29.06.2018
Napadač na redakciju lokalnog lista "Kapital gazet" u Anapolisu, glavnom gradu Merilenda, u kojem je ubijeno pet osoba, pojavio se danas pred sudom putem video-bima, a sudija je naložio da on ostane u pritvoru tokom saslušanja jer je "verovatno… »

Više brakova u prošloj godini: Ali više i razvedenih

Kurir 29.06.2018
Prošle godine u Srbiji je zaključeno 0,4 odsto više brakova u odnosu na 2016. godinu, dok je broj razvedenih brakova u protekloj godini (9.262) što je porast za 2,4 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku. Prema njihovim podacima, u… »

Ameri u panici! Nema načina da se parira ovakvoj sili: Ovi sporazumi Rusije i Indije menjaju odnos snaga u svetu! (video)

Kurir 29.06.2018
Početkom jula, američki i indijski ministri spoljnih poslova će se sastati u Vašingtonu. Prema rečima nekih izvora, glavna tema dnevnog reda je vojna saradnja Delhija i Moskve, koja izaziva nezadovoljstvo u Beloj kući. 2017.godine je trgovina… »

Suzan Sarandon uhapšena zbog Trampa: Holivudska zvezda među 600 privedenih na protestu zbog razdvajanja porodica migranata…

Kurir 29.06.2018
Američka policija uhapsila je skoro 600 žena među kojima i holivudsku glumicu Suzan Sarandon, koje su održale protest i u znak podrške migrantima sele ispred zgrade američkog Senata. Prema navodima policije u Vašingtonu, uhapšeno je 575 osoba zbog… »