Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 29.06.2018

Novi Sad među opštinama s najvećim pozitivnim migracionim saldom u državi

Moj Novi Sad 29.06.2018
Republički zavod za statistiku saopštio je danas da je tokom 2017. godine 120.355 lica promenilo prebivalište i trajno se preselilo iz jednog u drugo mesto u Srbiji, a najveći broj migratornih kretanja zabeležen je na teritoriji beogradske oblasti, a… »

Počeo treći Forum mladih lidera regiona u Novom Sadu (FOTO)

Moj Novi Sad 29.06.2018
Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević zajedno sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, prisustvovao je otvaranju trećeg Foruma mladih lidera regiona, koji će biti održan u Novom Sadu… »

Drugi NS Market kod Firčija u subotu: Argentinski tango, graditelji instrumenata i zanatlije

Moj Novi Sad 29.06.2018
Drugi po redu NS Market pod sloganom "Letnje šeme" održaće se 30. juna od 11 do 19 sati, u prostoru Firchie Think Tank Studija (Bulevar Despota Stefana 5). Letnji NS Market donosi kako kažu organizatori raznovrsne hand made, manufakurne i unikatne… »

FOTO: Gradonačelnik Tirane sastao se s Milošem Vučevićem

Moj Novi Sad 29.06.2018
Gradonačelnik Miloš Vučević sastao se sa gradonačelnikom Tirane Erionom Veliajem sa kojim je u salonu Galerije Matice srpske u Novom Sadu razgovarao o saradnji dva grada, javljeno je iz Gradske kuće. Gradonačelnik Vučević je tom prilikom gostu iz… »

Vuk Marković, strip izdavač: Kad stvari koje voliš postanu posao, izgubi se uživanje

Moj Novi Sad 29.06.2018
Većina čitalačke publike danas zna da se domaća stripska scena danas kreće u velikom zamahu i da se izdaju sve kvalitetniji, literarno vredni naslovi. No, pre samo desetak godina, jedina asocijacija na strip većem delu publike bili su poznati… »

USPUTNI PREDLOG: Šta sve možete obići dok zaobilazite Banstol (FOTO)

Moj Novi Sad 29.06.2018
Sledeći put kada budete krenuli za Beograd ili Pazovu zastanite malo, jer upravo se u okolini starog puta kriju neki od najlepših kutaka Fruške gore. Obnova puta od Sremskih Karlovaca do Banstola otpočela je krajem maja i trajaće sve do 1. septembra… »

Kako protiv bola u leđima

Moj Novi Sad 29.06.2018
Hronični bol u leđima ume da bude jako nezgodan i utiče na kvalitet vašeg života. Evo nekoliko korisnih saveta kako da se uspešno izborite s tim i smetnje svedete na minimum. Istrajnošću, posvećenošću, dobrom organizacijom i ravnomernom i… »

DOM ZDRAVLJA: U utorak počinju julska predavanja za dijabetičare

Moj Novi Sad 29.06.2018
Julska predavanja za dijabetičare počeće sa temom "Leto, fizička aktivnost i dijabetes", koje će biti održano u utorak, 3 jula, u 17 časova u Savetovalištu za dijabetes u objektu Doma zdravlja "Liman" na Bulevaru cara Lazara 75. U sredu, 4. jula… »

CineStar bioskop u BIG-u svim tinejdžerima koji kupe kartu za 4DX projekciju poklanja sok

Moj Novi Sad 29.06.2018
Svako dete ili tinejdžer do 19 godina starosti, koje u periodu do 15. avgusta kupi kartu za 4DX projekciju dobija na poklon osvežavajući "slushy" sok. U CineStaru Novi Sad 4DX posetioce kako kažu očekuju najveći letnji filmski hitovi: Neviđeni 2-… »

UPOZORENJE PČELARIMA U NS I BEOČINU: Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha od 2. jula

Moj Novi Sad 29.06.2018
Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Grada Novog Sada i opštine Beočin biće izvedeni u periodu od 2. do 17. jula, saopštila je novosadska "Ciklonizacija". Kako se navodi, tačno mesto i vreme tretmana zavisiće od monitoringa i… »