Zabava arhiva vesti 29.06.2018

Uhapšena glumica Suzan Sarandon na protestu protiv Trampa

N1 Info 29.06.2018
Glumica Suzan Sarandon uhapšena je nakon protesta protiv migracione politike Donalda Trampa, javljaju američki mediji. Sarandon je uhapšena sa još 574 žene koje su protestovale protiv Trampove politike prema imigrantima, a tokom protesta su… »

Poznata satnica koncerta Dubioze kolektiv

N1 Info 29.06.2018
Ostao je još samo jedan dan do samostalnog koncerta grupe Dubioza kolektiv na stadionu Tašmajdan i poznata je satnica njihovog nastupa. Vrata SRC Tašmajdan se otvaraju u 19:30h. Grupa Ljubičice izaći će pred publiku u 20:30h, a Dubioza kolektiv… »

Ed Širan optužen da je plagirao Marvina Geja

BBC News 29.06.2018
Pevak je optužen da je plagirao delove pesme "Let's Get it On" i ako bude proglašen krivim moraće da plati 100 miliona dolara. Pevač Ed Širan opužen je da je ukrao delove pesme Let's Get It On Marvina Geja, a tužitelji traže odštetu od 100… »

Pobedio Ljuba Stanković! Ne krije radost: On je četvrta pinkova zvezdica! (foto)

Kurir 29.06.2018
Kroz dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" javnost je upoznala velike mlade talente, od kojih se za prvo mesto, koje je poneo Ljuba Stranković, tokom superfinalne večeri borilo deset mališana. Na samom kraju večeri, nakon finalnog preseka… »

Nezapamćen skandal: Poznata glumica uhapšena zbog Trampa, oglasila se iz zatvora

Blic 29.06.2018
Poznata glumica Suzan Sarandon samo je jedna od 575 žena, uhapšenih u četvrtak zbog protestovanja ispred Ministarstva pravde. Brojne žene su se okupile u znak protesta protiv vladine migracione politike, odnosno nulte tolerancije Donalda Trampa. Jedan… »

Editu Aradinović Google proglasio mrtvom

Tračara 29.06.2018
Bivša članica Ministarki Edita Aradinović doživela je neprijatan šok nakon što je videla da ju je Google proglasio mrtvom. Još uvek nije poznato zbog čega i kako je došlo do ovakve greške, ali nakon što je informacija došla i do nje, pevačica… »

Mama Ljube Stankovića: U školu mora da se ide!

Press 29.06.2018
Majka mališana koji nosi titulu miljenika nacije Ljube Stankovića istakla je da njen sin zapravo uopšte nije svestan svog uspeha! Ipak, ma koliki onj bio, kaže da "u školu mora da se ide", bez obzira na to šta on mislio. Naime, mališan je izjavio… »

Sanja povredila nogu, a Matora je uz nju i kada je najteže

Svet 29.06.2018
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora nastavile su svoju vezu i van rijalitija Zadruga, a kako se čini, one se ne odvajaju. Međutim, juče i da su htele nisu mogle, jer se Sanja povredila. Naime, Sanja se požalila svojim pratiocima na Instagramu da… »

Velika bela ajkula primećena u Sredozemnom moru kod Španije

N1 Info 29.06.2018
Velika bela ajkula uočena je u Sredozemnom moru kod obale Španije, koja u tim vodama nije viđena u poslednjih skoro 30 godina, saopštila je jedna španska organizacija za zaštitu životne sredine. Organizacija Alnitak (Alnitak-Conservation in Action)… »

"Bajaga i Instruktori" i prvi "steam punk" spot na Balkanu

N1 Info 29.06.2018
Bend "Bajaga i Instruktori" objavio je spot za pesmu "Može da te ubije grom", koji je prvi "steam punk" (Parni pank) spot na Balkanu. Spot je režirao Vuk Protić, a "steam punk" predstavlja posebnu estetiku spotova, koja kombinuje moderan stil sa… »