Povezane vesti
"Pozlilo mi je od bola, cela zgrada me čula kako vrištim": Povređena učesnica "Zadruge" ispričala sve detalje incidenta…
Blic 29.06.2018
Učesnica "Zadruge" Sanja Stanković hitno je završila kod lekara kada je pala niz stepenice i povredila nogu. Sanji predstoji period oporavka i mirovanja, a najveću podršku pruža joj partnerka Jovana Tomić Matora, sa kojom je u rijalitiju otpočela… »
Sanja povredila nogu, a Matora je uz nju i kada je najteže
Svet & Skandal 29.06.2018
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora nastavile su svoju vezu i van rijalitija Zadruga, a kako se čini, one se ne odvajaju. Međutim, juče i da su htele nisu mogle, jer se Sanja povredila. Naime, Sanja se požalila svojim pratiocima na Instagramu da… »
Učesnica "Zadruge" povređena: Nosili je na leđima, hitno završila kod lekara
Blic 29.06.2018
Učesnica "Zadruge" Sanja Stanković juče je doživela nezgodu, prilikom koje je povredila nogu. Sanja je zabrinula svoje pratioce kada je objavila da joj je noga u zavoju, te da ne može da hoda, a zatim je i objasnila šta joj se dogodilo. - Silazila… »
Sanja završila u hitnoj: Povredila nogu, a ono što je Matora uradila za nju ne bi niko! (video)
Kurir 29.06.2018
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora nastavile su svoju vezu i van rijalitija Zadruga, a kako se čini, one se ne odvajaju i u dobru i u zlu. Tako je Matora nosila na leđima Sanju jer je povredila nogu. "Izvrnula sam nogu. Mnogo boli. Bubica me nosi"… »
Vesti dana »
Predsednik najavio objavljivanje svih 195 dokumenata o železničkoj stanici: Tužilac ih ima četiri puta više
Forbes pre 1 satjoš 14 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 7 satijoš 11 povezanih