Повезане вести
"Позлило ми је од бола, цела зграда ме чула како вриштим": Повређена учесница "Задруге" испричала све детаље инцидента (видео)…
Блиц 29.06.2018
Учесница "Задруге" Сања Станковић хитно је завршила код лекара када је пала низ степенице и повредила ногу. Сањи предстоји период опоравка и мировања, а највећу подршку пружа јој партнерка Јована Томић Матора, са којом је у… »
Сања повредила ногу, а Матора је уз њу и када је најтеже
Свет & Скандал 29.06.2018
Сања Станковић и Јована Томић Матора наставиле су своју везу и ван ријалитија Задруга, а како се чини, оне се не одвајају. Међутим, јуче и да су хтеле нису могле, јер се Сања повредила. Наиме, Сања се пожалила својим… »
Учесница "Задруге" повређена: Носили је на леђима, хитно завршила код лекара
Блиц 29.06.2018
Учесница "Задруге" Сања Станковић јуче је доживела незгоду, приликом које је повредила ногу. Сања је забринула своје пратиоце када је објавила да јој је нога у завоју, те да не може да хода, а затим је и објаснила шта јој се… »
Сања завршила у хитној: Повредила ногу, а оно што је Матора урадила за њу не би нико! (видео)
Курир 29.06.2018
Сања Станковић и Јована Томић Матора наставиле су своју везу и ван ријалитија Задруга, а како се чини, оне се не одвајају и у добру и у злу. Тако је Матора носила на леђима Сању јер је повредила ногу. "Изврнула сам ногу. Много… »
Вести дана »

(Фото, видео) блокаде у Београду: Демонстранти били испред Правног факултета, Новопазовчани блокирали кружни ток, Новосађани прилаз Петроварадинској тврђави
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана