Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 17.07.2018

Moja deca brala su maline kod gazde koji živi na Terazijama: Fejsbuk gori zbog ispovesti očajne majke čija su deca…

Kurir 17.07.2018
BEOGRAD/UŽICE - Pre mesec dana moja deca su brala maline u Staparima, kod gazde koji živi na Terazijama. Javili su se na oglas koji je išao preko jedne užičke radio stanice. Prvo sam ja razgovarala sa tim nazovi gazdom. Rekao mi je da se radi za… »

Nove naknade pogrebnih troškova: Za sahranu penzionera 37.496 dinara

Kurir 17.07.2018
Naknada pogrebnih troškova porodicama preminulih penzionera ili onome ko plati sahranu iznosiće u julu, avgustu i septembru 37.496 dinara. Ovo će važiti za sve kategorije penzionera, saopšteno iz Direkcije PIO fonda. (Kurir.rs/Tanjug/Foto… »

Ovi simptomi ukazuju da imate hemangiom na jetri: Da li je benigni tumor krvnih sudova smrtonosan?

Kurir 17.07.2018
Hemangiom je benigni tumor koji semože javiti na koži ili unutar tela, a evo koji simptomi ukazuju da imate veliki hemangiom jetre, piše Lepa & srećna. Kada krvni sudovi stvore grumen, nastaje hemangiom. Hemangiomi obično nisu veći od 5 cm, a retko… »

Vučić sa ćerkom iznenada banuo u narodni muzej: A dela ovih umetnika su ga posebno fascinirala...

Kurir 17.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju je poveo svoju kćerku Milicu u prvi obilazak renoviranog Narodnog muzeja, ali pošto je to uradio mimo protokola i nenajavljeno, svi prisutni su se iznenadili. Vučić je sa puno pažnje obišao izložbenu… »

Sjajna vest za medicinare: Predsednik im je obećao veće plate! Otkrivamo koliko će iznositi povećanje

Kurir 17.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je znatno povećanje plata za tri do tri i po meseca za medicinske radnike, uz obećanje da će se učiniti sve da medicinari ostanu u svojoj zemlji. Kako Kurir saznaje, medicinskim radnicima sledi povećanje… »

Direktor Kancelarije za borbu protiv droge: Moramo svi zajedno da se borimo

Kurir 17.07.2018
Kada nečije dete ima problem sa drogom, uvek se javi sramota, svi kriju, to je tajna. Međutim, treba o problemu pričati otvoreno. Drugi sastanak novoformirane Vladine Komisije za borbu protiv narkomanije u školama najverovatnije će biti održan u… »