Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 17.07.2018

Zlatan iz Svilajnca "dočekao" Vučića u Jelisejskoj palati

Večernje novosti 17.07.2018
Tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu šef francuske države Emanuel Makron predstavio mu je jednog službenika Jelisejske palate srpskog porekla. Tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu šef francuske države… »

RHMZ upozorava: U utorak jaki pljuskovi sa grmljavinom (foto)

Večernje novosti 17.07.2018
U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima Srbije danas se očekuju lokalno jaki pljuskovi sa grmljavinom i količinom padavina od oko 20 litara po kvadratnom metru za tri sata. U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim… »

Obeleženo 100 godina od stradanja Romanovih Da nije bilo cara Nikolaja Drugog, pitanje je da li bi bilo i Srbije (foto)

Večernje novosti 17.07.2018
Liturgijom u ruskoj crkvi i litijom, i Beograđani danas obeležili vek od mučeničkog umorstva Romanovih. DAN kada je ubijen Nikolaj Drugi i carska porodica Romanov, pre tačno stotinu godina, najtragičniji je trenutak u istoriji ruskog i svih… »

Foto+video: Proradio vulkan, povređeno 23 turista

Večernje novosti 17.07.2018
Eksplozija izazvana lavom na havajskom Velikom ostrvu izbacila je rastopljene stene u okean, a jedna od njih pala je na brod sa turistima i povredila 23 osobe, saopštili su danas zvaničnici. Eksplozija izazvana lavom na havajskom Velikom ostrvu izbacila… »

Tragedija u Leskovcu: Struja ubila ćerku a otac nastradao spasavajući je

Večernje novosti 17.07.2018
U selu Pridvorica kod Leskovca, na porodičnom imanju, poginuli Jovana (14) i Srđan Asanović (47). Do kratkog spoja u štali došlo dok je devojčica pripremala aparat za mužu krava. JOVANA Asanović (14) i njen otac Srđan (47), iz bojničkog sela… »

Sednica vlade Srbije usvojen Nacrt zakona o carinskom postupku: Privremeni uvoz čitavu deceniju

Večernje novosti 17.07.2018
Nacrt zakona o carinskom postupku, bez prethodne javne rasprave, danas prošao Vladu. SAMO što je objavljen na sajtu Ministarstva finansija, Nacrt zakona o carinskom postupku danas je prošao i Vladu. Rasprava pred poslanicima za većinu zainteresovanih… »

Intervju: Predrag Ćulibrk: "Telekom" kupuje kablovske operatere

Večernje novosti 17.07.2018
Generalni direktor "Telekoma Srbija": Dug smanjen sa 700 miliona na 300 miliona evra; Dobri pokazatelji regiona za značajan privredni rast. TELEKOM Srbija je u pregovorima sa određenim brojem kablovskih operatera i planira akvizicije nekoliko kompanija… »

Novi Pazar: Uhapšena dvojica, “pali” zbog 2.67 kg heroina (video)

Večernje novosti 17.07.2018
Policija je uhapsila A.N. (53) i A.Š. (56) iz Novog Pazara, kod kojih je pronašla i 4.758 kg smeše kofeina i paracetamola i pištolj. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A.N. (53) i A.Š. (56) iz Novog Pazara, zbog… »

Nesreća na kupalištu "S klub" u Jakovu: Mladić se utopio u bazenu

Večernje novosti 17.07.2018
Mladić (17) utopio se u ponedeljak oko 19 sati na bazenu akva-parka u okviru kompleksa "S klub" u Jakovu. MLADIĆ (17) utopio se u ponedeljak oko 19 sati na bazenu akva-parka u okviru kompleksa "S klub" u Jakovu. Posetioci su odmah pritrčali u pomoć i… »

Brnabić i Bahtadze: Međusobno poštovanje suvereniteta

Večernje novosti 17.07.2018
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Tbilisiju sa predsednikom Vlade Gruzije Mamukom Bahtadzeom, na početku prve zvanične posete toj zemlji. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Tbilisiju sa… »