Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 17.07.2018

Predsednik u Parizu Podrška Pariza za dogovor oko Kosova, Makron u Srbiji 1. decembra (video)

Večernje novosti 17.07.2018
Makron i Vučić u Francuskoj prestonici razmotrili sva ključna pitanja za region Balkana, uključujući rešavanje pitanja KiM. Moguć ulazak u EU do 2025, ako do tada i Beograd i Brisel završe reforme. ZA nas u Srbiji veoma je važno da smo od… »

RHMZ upozorava: U utorak jaki pljuskovi sa grmljavinom (foto)

Večernje novosti 17.07.2018
U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima Srbije danas se očekuju lokalno jaki pljuskovi sa grmljavinom i količinom padavina od oko 20 litara po kvadratnom metru za tri sata. U zapadnim, jugozapadnim, centralnim i jugoistočnim… »

Obeleženo 100 godina od stradanja Romanovih Da nije bilo cara Nikolaja Drugog, pitanje je da li bi bilo i Srbije (foto)

Večernje novosti 17.07.2018
Liturgijom u ruskoj crkvi i litijom, i Beograđani danas obeležili vek od mučeničkog umorstva Romanovih. DAN kada je ubijen Nikolaj Drugi i carska porodica Romanov, pre tačno stotinu godina, najtragičniji je trenutak u istoriji ruskog i svih… »

Foto+video: Proradio vulkan, povređeno 23 turista

Večernje novosti 17.07.2018
Eksplozija izazvana lavom na havajskom Velikom ostrvu izbacila je rastopljene stene u okean, a jedna od njih pala je na brod sa turistima i povredila 23 osobe, saopštili su danas zvaničnici. Eksplozija izazvana lavom na havajskom Velikom ostrvu izbacila… »

Tragedija u Leskovcu: Struja ubila ćerku a otac nastradao spasavajući je

Večernje novosti 17.07.2018
U selu Pridvorica kod Leskovca, na porodičnom imanju, poginuli Jovana (14) i Srđan Asanović (47). Do kratkog spoja u štali došlo dok je devojčica pripremala aparat za mužu krava. JOVANA Asanović (14) i njen otac Srđan (47), iz bojničkog sela… »

Sednica vlade Srbije usvojen Nacrt zakona o carinskom postupku: Privremeni uvoz čitavu deceniju

Večernje novosti 17.07.2018
Nacrt zakona o carinskom postupku, bez prethodne javne rasprave, danas prošao Vladu. SAMO što je objavljen na sajtu Ministarstva finansija, Nacrt zakona o carinskom postupku danas je prošao i Vladu. Rasprava pred poslanicima za većinu zainteresovanih… »

Intervju: Predrag Ćulibrk: "Telekom" kupuje kablovske operatere

Večernje novosti 17.07.2018
Generalni direktor "Telekoma Srbija": Dug smanjen sa 700 miliona na 300 miliona evra; Dobri pokazatelji regiona za značajan privredni rast. TELEKOM Srbija je u pregovorima sa određenim brojem kablovskih operatera i planira akvizicije nekoliko kompanija… »

Novi Pazar: Uhapšena dvojica, “pali” zbog 2.67 kg heroina (video)

Večernje novosti 17.07.2018
Policija je uhapsila A.N. (53) i A.Š. (56) iz Novog Pazara, kod kojih je pronašla i 4.758 kg smeše kofeina i paracetamola i pištolj. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A.N. (53) i A.Š. (56) iz Novog Pazara, zbog… »

Nesreća na kupalištu "S klub" u Jakovu: Mladić se utopio u bazenu

Večernje novosti 17.07.2018
Mladić (17) utopio se u ponedeljak oko 19 sati na bazenu akva-parka u okviru kompleksa "S klub" u Jakovu. MLADIĆ (17) utopio se u ponedeljak oko 19 sati na bazenu akva-parka u okviru kompleksa "S klub" u Jakovu. Posetioci su odmah pritrčali u pomoć i… »

Brnabić i Bahtadze: Međusobno poštovanje suvereniteta

Večernje novosti 17.07.2018
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Tbilisiju sa predsednikom Vlade Gruzije Mamukom Bahtadzeom, na početku prve zvanične posete toj zemlji. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Tbilisiju sa… »