Izvor: Politika/Beograd arhiva vesti 30.07.2018

Dve garaže u centru neće raditi od 1. do 15. avgusta

Politika 30.07.2018
Garaže „Pionirski park” i „Vukov spomenik” neće raditi od 1. do 15. avgusta zbog izvođenja radova, saopštio je „Parking servis”. U garaži „Pionirski park”, u okviru rekonstrukcije objekta, biće sanirane rampe - kružni ulazni… »

Granata na gradilištu tržnog centra u Radničkoj

Politika 30.07.2018
Bagerista koji je iskopavao zemlju u zapadnom delu gradilišta preko puta Ade Ciganlije pronašao zaostalu eksplozivnu napravu. Artiljerijska granata iz Drugog svetskog rata otkrivena na gradilištu tržnog centra „Ada mol” u Radničkoj ulici na… »

Gradonačelnik pozvao građane na doček vaterpolista i Olge Danilović

Politika 30.07.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić pozvao je građane da dođu večeras u 20.15, na doček srpske vaterpolo reprezentacije i teniserke Olge Danilović ispred Skupštine grada.Radojičić je kazao da je za kratko vreme koliko je na funkciji… »

Pomeranje tla i pukotine iseljavaju dvadesetak porodica

Politika 30.07.2018
Problemi na ovoj lokaciji pojavili su se još pre dve godine kada je počelo da puca tlo obližnjeg dečjeg vrtića. – Žitelji kuća i zgrada moraju, po nalogu inspekcije, hitno da se isele, ali ne znaju gde će da se smeste. Dvadesetak domaćinstava… »

Arhitektonski dragulj koji iznova mami

Politika 30.07.2018
Temeljnom obnovom Muzeja savremene umetnosti i parka koji ga okružuje, ovaj deo Novog Beograda postao je mesto okupljanja i druženja. Dužnost je nas arhitekata da napravimo zgradu koja neće štrčati u ambijentu, koja će biti lepa i, uz sve to… »