Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 30.07.2018

Bošnjački lideri podržali predlog DS za smenu Radete

Radio sto plus 30.07.2018
Poslanici Stranke demokratske akcije Sandžaka, Socijaldemokratske partije Srbije i Stranke pravde i pomirenja priključili su se incijativi 60 kolega u Skupštini Srbije za smenjivanje poslanice SRS Vjerice Radete sa funkcije potpredsednice parlamenta… »

Sutra obustava saobraćaja

Radio sto plus 30.07.2018
Deonica Ribnjak-Pazarište, na putu Novi Pazar-Tutin, biće u utorak, 31. jula, od 10 do 12 sati zatvorena za saobraćaj. Alternativni pravci tokom dva sata asfaltiranja su preko Ribarića ili Delimeđa i Mađara, saopštilo je danas preduzeće Novi… »

OCD pozivaju predsednika da dostojanstveno obavlja svoju funkciju

Radio sto plus 30.07.2018
Više nevladinih organizacija iz Novog Pazara pozdravilo je danas reakciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na tvit potpredsednice parlamenta Vjerice Radete i pozvalo ga da "bez političke demagogije", dostojanstveno obavlja funkciju predsednika… »

Odbojkaši počeli pripreme, stigao Eremić

Radio sto plus 30.07.2018
Odbojkaši Novog Pazara počeli su danas pripreme za narednu sezonu, a predsednik Ervin Ćorović rekao je da su ambicije kluba borba za oba domaća trofeja i što bolji nastup u Kupu evropske odbojkaše konfederacije (CEV). "Počeli smo ranije jer… »

Danilović: Još nisam svesna šta sam uradila

Radio sto plus 30.07.2018
Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas, povodom osvajanja prvog WTA turnira da još nije svesna svog uspeha, ali da je spremna da se u potpunosti okrene profesionalnoj karijeri. "Ovo je velika stvar za mene. Mislim da su se na ovom turniru sve… »

Još jedan Amerikanac u Novom Pazaru

Radio sto plus 30.07.2018
Krilni centar iz SAD Entoan Lemb igraće naredne sezone za ekipu Novog Pazara, rečeno je danas u tom košarkaškom klubu. Lemb ima 30 godina, visok je 203 centimetra, a prošle sezone je kao član islandskog FSU Selfosa na 11 utakmica prosečno beležio… »

Nejmar: Možda preterujem, ali sam u Rusiji trpeo velike bolove

Radio sto plus 30.07.2018
Brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da ume da pretera, ali da je na Svetskom prvenstvu u Rusiji trpeo velike bolove prilikom startova protivničkih igrača posle kojih je javnost smatrala da simulira. "Možda mislite da preterujem, a to je nekad i… »

Ruska policija uhapsila tri opoziciona lidera posle protesta u Moskvi

Radio sto plus 30.07.2018
Ruska policija uhapsila je tri opoziciona lidera danas u Moskvi, nekoliko minuta po okončanju protesta zbog plana vlade da podigne starosnu granicu za odlazak u penziju. Hiljade ljudi učestvovale su na protestu u centru Moskve koji su gradske vlasti… »

Olga Danilović napredovala 75 mesta, sada je 112. teniserka sveta

Radio sto plus 30.07.2018
Perspektivna srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je veliki napredak na WTA listi posle najvećeg uspeha u karijeri. Danilovićeva je u nedelju osvojila Moskvu, svoj prvi WTA turnir u karijeri, taj trijumf joj je doneo 280 bodova i napredak od čak… »

Advokati od danas u štrajku zbog ubistva Ognjanovića

Radio sto plus 30.07.2018
Advokati u Srbiji danas počinju sedmodnevni prekid rada u znak protesta zbog ubistva kolege Dragoslava Miše Ognjanovića. Advokatska komora Srbije navela je da tokom štrajka advokati neće učestvovati na ročištima za glavne rasprave i pretrese, u… »