Izvor: Srbija danas arhiva vesti 11.08.2018

Iz srca Rusije Vulin poručuje: Srbija nikada neće učestvovati u antiruskoj histeriji, nema sankcija!

Srbija danas 11.08.2018
Ministar odbrane počasni je gost Međunarodnih vojnih igara. Srbija i Rusija će nastaviti da unapređuju vojno-tehničku saradnju, zajednički je zaključak sastanka ministara odbrane Srbije i Ruske Federacije, Aleksandra Vulina i Sergeja Šojgua… »

Uhapšen Albanac koji je pobio porodicu: Preti mu doživotna robija

Srbija danas 11.08.2018
Policija je pronašla i "kalašnjikov" iz kog je pucano. Albanska policija uhapsila je rano jutros 24-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je ubio osam članova svoje porodice. Osumnjičeni Ridvan Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj… »

U jeku turističke sezone zemljotresi ne prestaju: Tresla se Albanija i Crna Gora

Srbija danas 11.08.2018
Jačina u hipocentru iznosila je 5.1 jedinicu Rihterove skale. Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju danas je u 17 časova i 38 minuta registrovao jači zemljotres, sa epicentrom 20 kilometara jugozapadno od Peskopeje u… »

Mladić i devojka se naslonili na ogradu, pa se survali niz stene: Užas u Herceg Novom (foto)

Srbija danas 11.08.2018
Strašno. Kod plaže Vojničke banje, na Šetalištu Pet Danica, juče oko 18 časova mladić i devojka iz Herceg Novog naslonili su se na ogradu, neočekujući da je trula i da neće izdržati njihovu težinu. Stropoštali su se na stene ispod… »

Nevreme u Baru razorilo plaže i priobalje: Oluja tutnjala, spasavanje je bilo neophodno! (video)

Srbija danas 11.08.2018
Spasilački timovi su brzo reagovali. Dvadesetomunutno nevreme koje je pogodilo barsku obalu i zahvatilo područje od rta Ratac do Volujice, napravilo je pravi dar-mar na plažama i u priobalju. Zahvaljući brzoj reakciji spasilačkih timova Uprave… »

Poruka vladi: Narod će se dići! Haos u Rumuniji! (video)

Srbija danas 11.08.2018
Bez straha! Hiljade Rumuna okupilo se danas na još jednom protestu protiv vlade. Demonstranti su nosili zastave Rumunije, Evropske unije i druge, a stajali su ispred zgrade vlade u Bukureštu, gde je juče došlo do nasilnih sukoba sa policijom. - Bez… »

Odzvonilo bahatim investitorima: Državni organi zajedno protiv bespravne gradnje u Beogradu

Srbija danas 11.08.2018
Jedna od mera upisivanje zabeležbe u katastru. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zatražio je da gradske opštine dostave Gradu Beogradu sve inspekcijske predmete koji se vode u vezi sa bespravnom gradnjom, a koji se vode na NN lica. - Primetili smo… »

Hrvati rehabilituju ustaštvo! Anketa o Tompsonu je sraman dokaz

Srbija danas 11.08.2018
Predsednik Saveza Srba iz regiona reagovao na promovisanje mržnje prema Srbima. Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas da je anketa hrvatske televizije RTL potvrdila da većina Hrvata podržava "glavnog promotera ustaške… »

I najveći greše! BMW povlači 324.000 automobila zbog opasnosti od požara! (video)

Srbija danas 11.08.2018
Katastrofa. Nakon što su u Koreji zabeleženi slučajevi požara u motornom prostoru, u BMW-u su odlučili da opozovu na stotine hiljada automobila. Nemački Frankfurter Allgemeine Zeitung javlja kako će BMW opozvati 324.000 automobila u Evropi koji su… »

Ovde treniraju vicešampionke Srbije: Škola odbojke za devojčice - sa popustom (foto)

Srbija danas 11.08.2018
Novi upisni krug od 10. septembra. U susret početku školske godine kada se učenici i njihovi roditelji pripremaju za naredni (životni) ciklus u kojem će se steći nova znanja, sklopiti nova poznanstva, obnoviti stara drugarstva, zameniti stari… »