Regioni arhiva vesti 11.08.2018

Poreska uprava gasi Južne vesti?

Jugmedia 11.08.2018
Iako ni posle intenzivne šestomesečne kontrole nisu u poslovanju Južnih vesti pronašli ni jedan jedini prekršaj, pozivajući se na uredbu koja se odnosi isključivo na javni sektor, poreski inspektori su utvrdili da Južne vesti navodno duguju… »

Komunalno uređenje grada

RT Kragujevac 11.08.2018
U Kragujevcu je u toku komunalno uređenje grada, a ekipe preduzeća „Šumadija“ i „Zelenilo“ na pojedinim lokacijama saniraju udarne rupe, posipaju ulice kamenim materijalom, obeležavaju pešačke prelaze, popravljaju i menjaju vertikalnu… »

Oprez: Avgust i septembar najopasniji za vozače

iKragujevac 11.08.2018
Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov kaže za RTS da policija pojačano kontroliše vozače, posebno na alkohol i prekoračenje brzine. Tradicionalno, tokom sabora trubača u Guči pojačane su kontrole policije. Najčešće se prave… »

Počeo “Hils ap”, dobra muzika i voznja helikopterom

IndeksOnline 11.08.2018
ZLATIBOR – Dok u Guči grme trube, na Zlatiboru se čuju nešto drugačiji zvuci, jer je na ovoj srpskoj planini počeo peti „Hils ap“ festival. „Ove godine smo odlučili da poštujemo želje naših posetilaca pa su preko društevnih mreža… »

Obrazovan Savet Mreža ustanova kulture

Ritam grada Kg 11.08.2018
Na jučerašnjoj sednici, Gradsko veće obrazovalo je Savet Mreže ustanova kulture na teritoriji grada Kragujevca, kojim će predsedavati Miljan Bjeletić član Gradskog veća za kulturu. Pored predsednika i zamenika predsednika, članovi Saveta Mreže… »

Dobre vesti za početnike - ušteda i 250.000 RSD

B92 11.08.2018
Poreske olakšice za početnike u poslovanju primenjivaće se od 1. oktobra ove godine, rečeno je agenciji Beta u srpskom Ministarstvu finansija. Prema izmenama Zakona o porezu na dohodak i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje koje su… »

Jeremić: „Razgraničenje“ znači članstvo „Kosova“ u Ujedinjenim nacijama i vodi ka Velikoj Albaniji

Ritam grada Kg 11.08.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da takozvano „razgraničenje“ o kome govori vlast znači momentalno članstvo „Kosova“ u Ujedinjenim nacijama, i nezaustavljivo vodi stvaranju Velike Albanije. Jeremić je u… »

Nafta u svetu pojeftinila, benzin u Srbiji poskupeo

Morava info 11.08.2018
Iako je sirova nafta na svetskim berzama pojeftinila za nekoliko dolara po barelu u poslednjih mesec dana, a dinar se i dalje dobro drži, cene goriva na našim pumpama, umesto da idu naniže, porasle su za nekoliko procenata. Tako je u petak, u odnosu na… »

Stoti rodjendan Aleksandra Stojanovića

Jug press 11.08.2018
LESKOVAC Leskovčanin Aleksandar Stojanović proslavio je stoti rođendan a čestitao mu je gradonačelnik Goran Cvetanović. „Imam sina i unuke koji žive u Beogradu“ kaže Stojanović i dodaje da se oseća dobro. „Zdravlje me služi, pokretan sam… »

Radovi blokirali saobraćaj kod Užica: Sanira se tunel, a u koloni se čeka i više od pola sata! (kurir TV)

Kurir 11.08.2018
UŽICE - Zbog sanacije tunela na magistrali kod Užica saobraćaj se odvija otežano. Kako javlja reporter Kurira sa lica mesta, kolona se očas posla formirala, a zastoji su i duži od pola sata, te se vozačima preporučuju alternativni pravci i… »