Zabava arhiva vesti 11.08.2018

„Hladno pivo“: Nećemo svirati u Karlovcu, ne želimo biti ničija zamena

RTS 11.08.2018
Hrvatski bend „Hladno pivo“ koji je bio najavljen da će nastupiti umesto „Bajage i Instruktora“ na Danima piva u Karlovcu, objavio je da neće održati koncert u tom gradu. „Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na… »

Marija Kiri najuticajnija žena u istoriji

Radio 021 11.08.2018
Poljsko-francuska naučnica Marija Kiri najuticajnija je žena u istoriji, odlučili su učesnici ankete BBC-ja. Čitaoci BBC-jevog časopisa "History" (Istorija) svrstali su Kiri na prvo mesto liste sto žena koje su promenile svet, zbog toga što je… »

Visoke temperature "pomogle" flamingosima da snesu jaja

RTV 11.08.2018
LONDON - Britansko društvo za zaštitu ptica The Wildfowl & Wetlands Trust (WWT) objavilo je danas da su rekordno visoke temperature u Velikoj Britaniji podstakle retko jato andskih flamingosa da polažu jaja, prvi put od 2003. godine. Šest ovih… »

Darko lazić otišao u brestač posle pucnjave: Komšije osule po pevaču, otkriveno je kako su njegovi zarađivali za život!

Kurir 11.08.2018
Nakon što je pevaču Darku Laziću napravljena sačekuša u kojoj je povređen nakon pucnjave, pojavile su se oprečne priče, od toga da je dugovao veliki novac do toga da se zamerio mafijašima. Da li je Darko zaista konfliktan koliko se priča jer je… »

Miljana Kulić ne želi da čuje za njega: Ivan Marinković prevario majku svog deteta, evo kako je nasela na njegove reči

Blic 10.08.2018
Miksi i Željko naseli su na priču čoveka uz čije ime stoji nekoliko epiteta bivši i pošli s njim u Beograd da žive kao porodica, ali kako Marinković nema svoj dom, opet su ih dočekala otvorena vrata rijalitija. VIDEO Miljana Kulić pravi HAOS na… »

U Beču otvoren Centar za rashlađivanje, ima mesta i za ljubimce

B92 11.08.2018
U cilju zaštite građana usled visokih temperatura, u Beču je nedavno otvoren prvi Centar za rashlađivanje u Austriji. Ova rashladna prostorija („Cooling Center“) je javni prostor u kome građani na nekoliko sati mogu da pronađu utočište… »

Goga Sekulić pokazala trudnički stomak (FOTO)

Vesti online 11.08.2018
Pevačica Goga Sekulić u drugom je stanju i očekuje svoje prvo dete sa izabranikom Urošem Domanovićem. Par je presrećan zbog činjenice da će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi. Od kada je obelodanjena Gogina trudnoća, ona vreme provodi… »

Kontroverzna pevačica dobila "prvi ključ" Prištine (FOTO)

Vesti online 11.08.2018
Pevačica Dua Lipa dobila je ključeve grada Prištine nakon što je na Kosovo došla zbog "Sani hil" festivala koji organizuje njen otac. Such an honour to be given the first key to the city of Prishtina, Kosova from the Mayor of Prishtina, Shpend… »

Dušica iz Subotice oduševljena receptima iz kurirovog kuvara: Spremila sam unucima čorbu sa povrćem, šerpa je otišla za 5…

Kurir 11.08.2018
Nako što je jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike, Zorica Marković isprobala je recepte iz Kurirovih kuvara, javila nam se i naša čitateljka Dušica iz Subotice, koja je za svoju porodicu i spremila čorbu sa povrćem, koji obožavaju čak i… »

Raskid teodore i Anđela podigao je buru: Društvene mreže gore od prepucavanja ko je kriv za kraj veze, a sada je maneken…

Kurir 11.08.2018
Maneken Anđelo Ranković i pevačica Teodora Džehverović okonačali su svoju vezu iz rijalitija na iznenađenje mnogih. Nakon što je stavio tačku na romansu, maneken je spakovao kofere i otputovao u Španiju. Ali, bura oko njihovog raskida se nije… »