Izvor: Srbija danas arhiva vesti 14.08.2018

Provokacije ne prestaju: Tači poziva Albance na "ujedinjenje" oko otimanja tzv. Preševske doline Srbiji

Srbija danas 14.08.2018
Sramota! Predsednik lažne države Kosova Hašim Tači zahvalio je, putem Fejsbuka, "svim liderima i građanima" tzv. Preševske doline koji podržavaju ujedinjenje Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom i Metohijom, a u okviru korekcije granica… »

Ustaše probušile gume na automobilu beogradskih tablica u Šibeniku: Iza sebe ostavile monstruoznu poruku (foto)

Srbija danas 14.08.2018
Vlasnik oštećenog auta još uvek ne zna šta se dogodilo. Probušene gume i utaško slovo "U" osvanulo je na automobile beogradskih registarskih oznaka u Šibeniku. U šibeničkoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih… »

Srpska lista poručila opoziciji: Prekinite da se igrate našim životima i pustite Vučića da se bori za Srbe

Srbija danas 14.08.2018
Rakić poručio Jeremiću, Đilasu, Obradoviću i Jankoviću. Srpska lista, podržava “sve ono što predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi pružajući nedvosmislenu podršku Srbima na Kosovu i Metohiji, poručeno je sa danas održane vanredne… »

Bunjevci i dalje traže da budu Bunjevci: Ukinuti akt diskriminacije i asimilacije!

Srbija danas 14.08.2018
Pre 100 godina, u Velikoj Narodnoj Skupštini Vojvodine, Bunjevci su imali 86 poslanika, a Hrvati 2. Predsednica Bunjevačkog nacionalnog saveta Suzana Kujundžić Ostojić, povodom sutrašnjeg nacionalnog praznika Bunjevaca Dana dužijance, izjavila je… »

Lavrov nosi poruku Dodiku: Moskva spremna da podrži Republiku Srpsku oko pitanja statusa

Srbija danas 14.08.2018
Rusija spremna da otvori pitanje osamostaljenja RS. Moskva je spremna da podrži Republiku Srpsku da otvori pitanje svog osamostaljenja, naročito u kontekstu pregovora o konačnom rešenju za Kosovo i Metohiju koji će biti intenzivirani u septembru… »

Ulovili su "ozloglašenu" ajkulu koja hara morem Crne Gore: Kada su stvorenje izneli na obalu bilo im je žao! (foto)

Srbija danas 14.08.2018
Strašno. Na veliku žalost čoveka i prirode, samo su ljudska glupost i neznanje neuništivi. Na stranici Mini eko zona na Fejsbuku, pojavio se srceparajući post o ubistvu morske lisice, zakonom zaštićene ugrožene vrste koju su lokalni meštani ubili… »

Vučić poručio: SPS ne bi izašao iz vlade ni za šta na svetu!

Srbija danas 14.08.2018
Samo da se ne sedi na dve stolice. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da će SPS da izađe iz Vlade Srbije, ali i poručio da svako kome se nešto ne sviđa može da ide, i precizirao da se to odnosi i na neke iz njegove… »

Dačić oštar: Tači je licemer. Prvo je zločinima rušio granice Srbije, a sada je za njihovo nemenjanje!

Srbija danas 14.08.2018
Pozivi na državni udar i mržnja prema Vučiću, ubrzano prelaze i na mržnju prema srpskim državnim interesima. Evo Hašim Tači pozdravlja izjavu Angela Merkel da nema promena granica na Zapadnom Balkanu, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije… »

Vesić poručuje: Opozicija ne sapliće Vučića, ona sapliće celu Srbiju!

Srbija danas 14.08.2018
Podvlači da su neke stvari u društvu iznad politike. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ističe da je cilj opozicionog Saveza za Srbiju destabilizacija društva, ekonomije i cele države, te da se zalažu za sukobe na ulicama i slanje loše… »

Šok za enrikea: Posle Pikea još jedna zvezda se povlači iz reprezentacije Španije! (foto)

Srbija danas 14.08.2018
Selektor Crvene furije na velikim mukama. Tek što je promovisan u novog selektora nacionalnog tima Španije, Luis Enrike već se suočio sa velikim problemima. Pre dva dana defanzivac Barselone Đerar Pike saopštio je da neće više igrati za… »