Izvor: Studio B arhiva vesti 14.08.2018

Vučić: Nemačka nas je već razgraničila kada je priznala Kosovo

Studio B 14.08.2018
Nemačka nas je već razgraničila onog trenutka kada je priznala celovito, suvereno i nedeljivo Kosovo rekao je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje kako vidi stav Angele Merkel da nema promene granica na Balkanu. Oni koji se raduju toj… »

Rakić Ðilasu i ostalima:Samo nas nemojte vi braniti…

Studio B 14.08.2018
Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je Ðilasa, Jankovića, Jeremića i Obradovića, koje naziva kvazi patriotama, da prestanu da štite interese Srba na Kosovu. U saopštenju dostavljeno medijima, Rakić kaze da očigledno da oni svojim pričama… »

Najtalentovaniji đaci krenuli na Krf

Studio B 14.08.2018
Najbolji đaci iz citavog regiona otisli su na Krf. Tura „Stopama naših predaka“ koju „Svetosavsko zvonce“ organizuje sedmi put vodi najtalentovanije đake iz Srbije, Republike Srpske, Federacije BiH i Crne Gore na ovo ostrvo. Školarci će, kako… »

Podrška Vučiću iz SNS-a Paraćina, Užica…

Studio B 14.08.2018
Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je večeras da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da je on pokazao da mu je na prvom mestu narod njegove zemlje, za razliku od opozicije koja samo gleda kako da našteti Srbiji i… »

Hrvatski ministar spasavao državljane Srbije uhvaćene u nevremenu

Studio B 14.08.2018
Hrvatsku je danas zahvatilo nevreme, a u olujnom moru pokraj Milne na Braču zateklo se dvoje srpskih državljana, u čijem spasavanju je pomogao hrvatski ministar rada Marko Pavić. Otac i ćerka iz Beograda spasavali su brod i završili u moru. Nisu… »

Analitičari : Zahtevi opozicije – nepotrebno stvaranje tenzije

Studio B 14.08.2018
Opozicija u Srbiji postale sve politički nestabilnija i njeni zahtevi za državnim i vojnim udarom predstavljaju nepotrebno stvaranje tenzije koje može izazvati nasilje na ulicama, ocenjuju za Studio B urednici Informera i Srpskog telegrafa, Milan… »

Šef SNS-a u Jajincima: Ozbiljno shvatiti pretnje Vučiću

Studio B 14.08.2018
Predsednik MO SNS u Jajincima Vuk Mirčetić izjavio je juče da orkestrirane napade i pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću treba shvatiti jako ozbiljno. Komentarišući pozive na vojni i policijski puč lidera Dveri Boška Obradovića… »

Beogradska berza privremeno prestala s radom iz tehničkih razloga

Studio B 14.08.2018
Beogradska berza prestala je danas privremeno sa radom iz tehničkih razloga, saopšteno je iz te finansijske institucije. Kako su preneli mediji, odluku o prestanku trgovanja hartijama od vrednosti na svim segmentima regulisanog tržišta doneo je danas… »

Od groznice Zapadnog Nila obolelo 126 ljudi,umrlo 11 osoba

Studio B 14.08.2018
U Srbiji je registrovano 126 slučajeva obolevanja od groznice Zapadnog Nila, dok je 11 pacijenata umrlo od te bolesti koju prenose komarci, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“. Najviše obolelih je u Beogradu… »

SNS: Osuda napada i podrška predsedniku Vučiću

Studio B 14.08.2018
Odbornička grupa „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd! “ u Skupštini grada Beograda najoštrije je danas osudila, kako ističu, političku hajku koju sve učestalije vode Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradovic i ostali iz… »