Izvor: InfoKG arhiva vesti 19.08.2018

Bez vode zbog radova na cevovodu koji je prošle nedelje napravio "fontanu" u Šumaricama (VIDEO)

InfoKG 19.08.2018
Zbog neophodnih radova na magistralnom cevovodu u Sušičkom potoku, sutra može doći do prekida u isporuci vode potrošačima koji se sa njega snabdevaju. To je cevovod na kome je prošle nedelje došlo do velike havarije, pa je u Šumaricama… »

Stiže novac preko NSZ

InfoKG 19.08.2018
Korisnici posebne novčane naknade sutra na svojim računima mogu da očekuju uplatu. Nacionalna služba za zapošljavanje sutra će isplatiti posebnu novčanu naknadu za jul 2018. godine, uplatom na tekuće račune korisnika kod poslovnih banaka.… »

Fiat i kooperanti pokreću proizvodne trake nakon duže pauze

InfoKG 19.08.2018
Proizvodne trake u Fiatu pokreću se sutra, nakon tronedeljnog kolektivnog godišnjeg odmorа. Zаposleni u krаgujevаčkom Fijаtu bili su nа letnjem odmoru 14 rаdnih dаnа koji će im biti plаćeni u sklаdu sа odredbаmа kolektivnog ugovorа. U… »

Ko je policajac čiji je automobil goreo?

InfoKG 19.08.2018
U ranim jutarnjim satima, u subotu, u naselju Bresnica goreo je automobil kragujevačkog policajca u njegovom dvorištu, marke Opel astra, a povređenih, na sreću, nije bilo. Mediji su preneli da je vozilo zapaljeno, a ova vest juče je izazvala veliku… »

STARI KRAGUJEVAC: Hadži-Prodanova buna

InfoKG 19.08.2018
Posle vojničkog sloma Prvog ustanka 1813. godine Turci su ponovo zauzeli Kragujevac i u njemu uspostavili svoju vlast, pod zaštitom beogradskog vezira Sulejman-paše. Srpski živalj bio je izložen nečuvenom teroru i pljački. Vojni slom Prvog ustanka… »

InfoKG 7 dana: Privatni vrtići, arheolozi, nova škola, zmije, granata, “fontana”, Ceca…

InfoKG 19.08.2018
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Privatni vrtići odlučni da imaju jedinstvenu cenu, goreo restoran "Palas", američki arheolozi ponovo istražuju naš grad, Politehnička i Druga tehnička više ne postoje - Kragujevac dobio novu školu… »