Izvor: Danas/Beograd arhiva vesti 05.09.2018

Vesić: Proslavljaćemo „Dane slobode” od 20. oktobra do 1. novembra

Danas 05.09.2018
Beograd će organizovati proslavu povodom 20. oktobra – Dana oslobođenja od nacizma i programi će trajati do 1. novembra, kada će se veličanstveno proslaviti sto godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu, izjavio je zamenik… »

Sudar tramvaja i automobila u ulici Kraljice Marije

Danas 05.09.2018
Dve osobe su lakše povređene u sudaru tramvaja i putničkog vozila u centru Beograda, javlja RTS. Kako prenosi RTS, do sudara je došlo oko 7.30, u ulici Kraljice Marije, u smeru ka Kalemegdanu, u bliyini Poštanske štedionice. Saobraćaj je u tom delu… »

Vesić: Reči Mao Cedunga kao putokaz za ulazak u velike projekte

Danas 05.09.2018
Izuzetno nam je drago što Srbija učestvuje u projektu „Jedan pojas – jedan put”. Učesnici ekspedicije koji su se automobilima došli iz Kine i prešli više od 15.000 kilometara prošavši kroz 10 zemalja, sigurno nigde neće biti toplije… »

Nelegalne vikendice u vodozaštitnom pojasu Save

Danas 05.09.2018
Ono što je urađeno u koritu Save od bloka 45 do mosta na Ostružnici je neviđeno u civilizovanom svetu, jer je u vodozaštitnom pojasu izgrađeno više stotina kuća, dok se nasip koji čuva od poplava koristi kao put, upozoravaju godinama građani… »

Stojanović: Radojičić izbegava da se bavi svojim poslom

Danas 04.09.2018
Boban Stojanović sa Fakulteta političkih nauka smatra da gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izbegava da se bavi svojim poslom, a kao najindikativniji primer za to je naveo da nije znao da je potpisao poskupljenje infostana. „Obrazloženje za… »

Vesić: Grad će zaštititi autentične ambijentalne celine

Danas 04.09.2018
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas u Beogradskoj hronici da podržava zahtev građana Krunskog venca na Vračaru da se taj deo grada sačuva kao autentična ambijentalna celina. On je istakao da je održao sastanak sa… »