Izvor: IndeksOnline arhiva vesti 05.09.2018

Nepotrebno maltretiranje građanstva čuvanjem ćirilice

IndeksOnline 05.09.2018
Ćirilica je već sasvim dovoljno zaštićena time što je ona prvo pismo koje se uči u osnovnoj školi, što novine izlaze na ćirilici, što je koristi medijski javni servis, i naravno što je u službenoj upotrebi u svim komunikacijama državnih… »

Alonso o žrebu LŠ: Hteo sam da razbijem TV što nema Čelsija

IndeksOnline 05.09.2018
LONDON – Fudbaler Čelsija Markos Alonso priznao je da mu je teško pao žreb Lige šampiona kada je gledao izvlačenje i da je zbog izostanka njegovog tima hteo da razbije televizor kod kuće. Čelsi posle 15 godina ne igra u Ligi šampiona, već u… »

Nemanja Krstić potpisao za Novi Pazar

IndeksOnline 05.09.2018
NOVI PAZAR – Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Krstić potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Novim Pazarom. Krstić, koji je igrao na šampionatu Evrope 2013. godine u Sloveniji, biće jedan od aduta ambicioznog projekta… »

Uhapšen jer nije uplatio dnevni pazar 3 dana

IndeksOnline 05.09.2018
BEOGRAD – Policija je uhapsila Ž.G. (38) iz Bora zbog sumnje da je kao poslovodja prodavnice u tom gradu zadržao dnevni pazar za tri dana umesto da ga uplati na račun firme, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Kako je… »

Sindikalci traže podršku premijerke

IndeksOnline 05.09.2018
BEOGRAD – Granski sindikat industrije, energije i rudarstva “Nezavisnost” obratio se otvorenim pismom premijerki Ani Brnabić od koje traži podršku u rešavanju pitanja isplate minimalne zarade za zaposlene u dva preduzeća za profesionalnu… »