Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 05.09.2018

Sukobi u Sarajevu: Povređeno 30 boraca, četiri specijalca, dvoje ljudi uhapšeno (video)

Večernje novosti 05.09.2018
U današnjem sukobu policije i bivših boraca Armije BiH u centru Sarajeva tokom protesta povređena su četiri specijalca, a dvojica demobilisanih boraca su uhapšena. U današnjem sukobu policije i bivših boraca Armije BiH u centru Sarajeva tokom… »

Šveđanka u Hrvatskoj: Puno stvari je sj****o ovde, ali o tome ne sme da se priča

Večernje novosti 05.09.2018
Blogerka se sa mužem preselila u Hrvatsku i rešila da prenese sve svoje negativne utiske. Neke stvari su je baš začudile. BLOGERKA Melisa Blikst pre tri meseca odlučila je da zameni Švedsku Hrvatskom i sada je odlučila da napiše blog o svojim… »

Spaseno pet života: U KCCG izvršena eksplantacija organa

Večernje novosti 05.09.2018
Javnost u Crnoj Gori ponosna na nesvakidašnji hirurški poduhvat trideset lekara u Kliničkom centru. Obavljeno presađivanje srca, pluća, jetre i oba bubrega sa moždano već mrtvog pacijenta. U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u utorak veče spaseno… »

Suđenje za "DRŽAVNI UDAR": Maksić bez advokata

Večernje novosti 05.09.2018
U Višem sudu u Podgorici pred specijalnim većem sudije Suzane Mugoše, u sredu je trebalo da bude nastavljeno suđenje optuženima u slučaju "državni udar" U VIŠEM sudu u Podgorici pred specijalnim većem sudije Suzane Mugoše, u sredu je trebalo da… »

Roditelji ne daju deci da odu na nastavu: Traže smenu direktorke

Večernje novosti 05.09.2018
Učenicima osnovne škole u pljevaljskom selu Mataruge roditelji ne daju da pohađaju nastavu. Od Ministarstva očekuju da razreši Vanju Marković. RODITELjI učenika osnovne škole u pljevaljskom selu Mataruge, ne dozvoljavaju deci da odu na nastavu… »

Opljačkao i pretukao starce: Iz Crne Gore u Nemačku ekstradiran državljanin Srbije

Večernje novosti 05.09.2018
Službenici Uprave policije MUP– NCB Interpol Podgorica su u sredu realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u Nemačku državljanina Srbije S. J. (50) iz Tutina. Službenici Uprave policije MUP– NCB Interpol Podgorica su u sredu realizovali ekstradiciju… »

Manje migranata u BiH: Mere kontrole granica dale rezultate

Večernje novosti 05.09.2018
Operativni štab za pitanja migracija zaključio da će se i ubuduće nastaviti sa ovim merama, kao i slanjem pojačanja Graničnoj policiji BiH iz drugih policijskih agencija. Operativni štab za pitanja migracija u BiH održao konstatovano je, na… »

Drama u baru: Sačmarom ranio usvojenog sina

Večernje novosti 05.09.2018
Drama u kući Radovića okončana je u sredu kad je policija uhapsila oca, a sin je hospitalizovan u Opštoj bolnici Bar. BAR - Milun Radović (87) iz Bara ranio je sina Nebojišu (66), jutros u porodičnoj kući u barskom naselju Popovići. Prema… »

Keljmendijev sin dobio pasoš u RS

Večernje novosti 05.09.2018
Sin Nasera Keljmendija dobio pasoš u Zvorniku i to legalno. ZVORNIK - Povodom navoda pojedinih medija da je Policijska uprava Zvornik „prošlog meseca, suprotno svim zakonskim propisima izdala putnu ispravu Elvisu Keljmendiju, za kojim je raspisana… »

Komentar: Osmica

Večernje novosti 05.09.2018
Morao je čitav rat da trči za Alijom Izetbegovićem i da napusti mesto magacionera, pa čak i da završi neku višu školu. OSMAN Mehmedagić Osmica, tajni agent 008 i "prvi obaveštajac u BiH", umislio je, već duže vreme, da je tajni agent 007… »