Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 05.09.2018

Požar u Nišu: Ženu vatra uhvatila na spavanju, izgorelo joj celo telo (foto)

Večernje novosti 05.09.2018
U požaru koji je izbio u Nišu Vesna L. zadobila teške opekotine. Njen suprug Mirko L. lakše povređen dok ju je spasavao. NIŠLIJKA Vesna L. (56) zadobila je opekotine opasne po život u požaru koji je u utorak nešto pre 18 sati izbio u porodičnoj… »

Bombe skrivene 73 godine

Večernje novosti 05.09.2018
Na gradilištu u Ulici Boška Petrovića u Novom naselju pronađena eksplozivna naprava. Na ovoj lokaciji su i ranije otkrivane avionske bombe iz Drugog svetskog rata. NA gradilištu na kraju Ulice Boška Petrovića u novosadskom Novom naselju, pronađene… »

Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo Gornji Milanovac (foto / video)

Večernje novosti 04.09.2018
Jako nevreme je u utorak naveče zahvatilo područje oko Gornjeg Milanovca. Jako nevreme je u utorak naveče zahvatilo područje oko Gornjeg Milnovca. U tom području pao je i grad. PROČITAJTE JOŠ: NEVREME TUTNjI SRBIJOM: Grad u ariljskim i… »

U Kruševcu jak vetar oborio sat koji je postavljen pre 20 godina na Trgu mladih

Večernje novosti 05.09.2018
Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i vraćen na svoje mesto, rečeno je agenciji Beta u Gradskoj upravi. KRUŠEVAC - Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i… »

Digitalizovan Prirodnjački centar Srbije, eksponati mogu da se “obiđu” na telefonu

Večernje novosti 05.09.2018
Reč je o projektu, koji je podrazumevao projektovanje i kreiranje baze podataka kao osnove za dalji razvoj, izradu upravljačke veb aplikacije i izradu veb aplikacije. SVILAJNAC – Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu danas je predstavio veb… »

Uz škole i 12 vrtića: Najviše seoskih objekata za predškolce

Večernje novosti 05.09.2018
U Svilajncu ima najviše seoskih objekata za predškolce u Srbiji. Glavni donatori su Opština i Fondacija "Novak Đoković" POČETKU nove školske godine na teritoriji Svilajnca najviše su se obradovali osnovci u Radošinu i Crkvencu, jer će nastavu… »

Podrška Pokrajine: Za iriške bunare dali 350 miliona

Večernje novosti 05.09.2018
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio ugovore za projekte izgradnje i rekonstrukcije vodovodne mreže. Finansijsku podršku Pokrajine dobilo dvadeset lokalnih samouprava koje grade vodovode. NA mestu gde se izvode radovi na izgradnji i… »

Žučna rasprava u Kragujevcu: Osuda "kafanske politike"

Večernje novosti 05.09.2018
Zasedanje skupštine grada u Kragujevcu ponovo obeležile žučne svađe. ODBORNICI Skupštine grada u Kragujevcu su doneli odluku o likvidaciji JP Gradska stambena agencija, a odmaralište na Kopaoniku više nije u sastavu "Šumadija sajma", već je… »

Livnica u Kikindi traži radnu snagu: Potrebno stotinu radnika

Večernje novosti 05.09.2018
Livnica u Kikindi zbog proširenja proizvodnje na sve načine traži radnu snagu. Oglasi u sandučićima, info-pult na trgu. FRANCUSKOJ kompaniji "Le Belijer", koja u Kikindi već 16 godina ima fabriku za izradu delova za automobilsku industriju, potrebno… »

Varnice između naprednjaka i stranke Zajedno za Srbiju: Lučka ulica još bez luke

Večernje novosti 05.09.2018
Nove "varnice" između šabačkih naprednjaka i predstavnika vlasti iz stranke Zajedno za Srbiju. Predstavnici SNS Zelenovića podsećaju na neispunjeno obećanje iz kampanje 2016. UZAVRELU atmosferu koja u Šapcu traje još od dolaska budžetske… »