Izvor: Telegraf arhiva vesti 19.09.2018

Kada kineski premijer progovori srpski u Vučićevu čast (video)

Telegraf 19.09.2018
Ovo je četvrti put da se predsednik Vučić sastao sa kineskim premijerom. Premijer Kine Li Kećiang dočekao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića u državnoj rezidenciji u Tjenđinu pozdravom na srpskom jeziku. Kako će izgledati Srbija posle… »

Aleksandra Joksimović nova ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji

Telegraf 19.09.2018
Daće Bog da Aleksandra Joksimović ne bude ovde naredne godine već da bude ambasador u Londonu, izjavio je ministar Dačić. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović… »

Kim i Mun postigli dogovor o denuklearizaciji: Koreje uspostavljaju zajednički vojni komitet, a žele i zajedničku…

Telegraf 19.09.2018
Južnokorejski predsednik Mun rekao je da su se dve Koreje dogovorile da uspostave zajednički vojni komitet koji će proceniti kako da se smanje tenzije, održi komunikacija radi smanjenja krize i spreče slučajni sukobi. Lideri Južne i Severne Koreje… »

Uhapšen ubica (21) MMA borca: Ušetao je u kafić sa kacigom na glavi, ispalio dva hica u Radoša i pobegao na skuteru

Telegraf 19.09.2018
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. A. M. (21) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Kragujevcu ubio Radoša Joksimovića (27), bivšeg MMA borca. Sumnja se da je A.M. noseći zaštitnu moto kacigu na glavi, sinoć u večernjim… »

Amerika vidi tri izazova na Zapadnom Balkanu: Srbija ima suštinsku ulogu (foto)

Telegraf 19.09.2018
Skat je ponovio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski predsednik Hašim Tači imaju punu podršku SAD u precesu iznalaženja rešenja. Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat izjavio je danas da su tri izazova za region Zapadnog Balkana - ime… »

Ustavni sud Makedonije odlučio: Ne postoje prepreke za održavanje referenduma o imenu države

Telegraf 19.09.2018
Sedam od devet sudija je glasalo protiv predloga sudije izvestioca Elene Goševe da se stopiraju sve aktivnosti oko referenduma. Ustavni Sud Makedonije većinom glasova odlučio je da ne postoje ustavne prepreke za održavanje referenduma o imenu države… »

Dve sim kartice, ekran koji štiti oči i čist Android: Upoznajte novi Tesla 9.2 smartfon

Telegraf 19.09.2018
Telefon koji se zaista izdvaja od konkurencije na svim poljima. Kompanija Comtrade predstavila je najnoviji model pametnog telefona, Tesla Smartphone 9.2. Ovaj uređaj u korak prati sve novitete koji su u proteklih godinu dana obeležili industriju… »

Veliki talas ulaganja na Kosovu: Infrastrukturni i privredni projekti, ali i zajednička sednica Vlade Srbije i predstavnika…

Telegraf 19.09.2018
- Nedavna predsednikova poseta u ekonomskom pogledu predstavlja generacijsku šansu za naše građane na Kosovu i Metohiji i sve njihove političke predstavnike koji žele da učine nešto dobro i vredno - rekao je Ðurić, koji je prisutne upoznao sa… »

Žena preminula od posledica groznice Zapadnog Nila

Telegraf 19.09.2018
Na području Srbije registrovano je 286 slučajeva oboljevanja od groznice Zapadnog Nila, a 29 osoba je preminulo. Na Klinici za infektivne bolesti u Nišu nalaze se dva pacijenta koja boluju od groznice Zapadnog Nila, a jedna žena je preminula od… »

Mina Vrbaški se bez blama skinula pred kamerama i pokazala gole grudi! (foto)

Telegraf 19.09.2018
Nije marila za činjenicu da je kamere prate u stopu. Najmlađa učesnica Zadruge Mina Vrbaški od samog početka rijalitija pokazala je veoma slobodno ponašanje, kao i to da ne mari za činjenicu da je kamere u stopu prate 24 sata dnevno. Naime, ona je… »