Povezane vesti
Mina Vrbaški se bez blama skinula pred kamerama i pokazala gole grudi! (foto)
Telegraf 19.09.2018
Nije marila za činjenicu da je kamere prate u stopu. Najmlađa učesnica Zadruge Mina Vrbaški od samog početka rijalitija pokazala je veoma slobodno ponašanje, kao i to da ne mari za činjenicu da je kamere u stopu prate 24 sata dnevno. Naime, ona je… »
Razjarena Aleksandra zbog Davida flašom i čekićem nasrnula na Ramonu, obezbeđenje je jedva odvuklo! (video)
Telegraf 19.09.2018
- Došla je ova Ramona, ali ja je zovem Demona, i krenula je da obleće oko Davida...- rekla je Aleksandra. Nakon što je Ramona Beganović rekla Davidu Dragojeviću da joj se zadrugar dopada u prisustvu njegove lepše polovine Aleksandre Subotić sa… »
Mirko Gavrić javno prozvao Lunu
Vesti online 19.09.2018
Luna Đogani u "Zadruzi 2" ne prestaje da priča o bivšem dečku Slobi Radanoviću, na koga je ogorčena. Pojedini zadrugari sinoć su imali nastupe u okviru "Amidži šoua", u kome je gostovao i Sloba Radanović, nakon čega su Luni Đogani preneli da… »
"Oni se ubiše od para, a ja sedim ovde": Luna zbog Slobe i Kije besnela po "Zadruzi", a onda joj on sasuo sve u lice
Blic 19.09.2018
Luna Đogani u "Zadruzi 2" ne prestaje da priča o bivšem dečku Slobi Radanoviću, na koga je ogorčena. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji na sajtu "Blic.rs". Pojedini… »
Oni se ubiše od para, a ja sedim ovde! Blam ga je što je bio sa mnom: Luna kivna na Slobu, a onda joj je Mirko sasuo surovu…
Kurir 19.09.2018
Luna Đogani je bila iznervirana što Sloba Radanović u toku emisije gde je gostovao sinoć nije imao reči hvale za nju i nikada je ne brani, a Mirko Gavrić joj je "sasuo" istinu u lice. Blogerka je tokom žurke u razgovoru sa Zlatom, Adamom i Mirkom… »
Luni preneli šta je Sloba pričao o njoj u Amidžiju, ona počela da kuka, a onda je Gavrić skočio i brutalnom rečenicom je…
Telegraf 19.09.2018
Ne tražim da on bude sa mnom, da me voli da mi kupuje ruže, da mi peva serenade. Samo tražim da me poštovanje - rekla je Luna. Nakon što je nekoliko zadrugara prethodne noći nastupilo u Amidži šou, do Lune Đogani su stigle informacije kako njen… »
"Uništiću ga!" Mina doživela nervni slom nakon svađe sa Jovicom, pa dozivala bivšeg dečka! (VIDEO)
Telegraf 19.09.2018
- Nisam ja sisala vesla da dozvolim bilo kome da se dere na mene i vređa - pričala je Mina kroz suze. Mina Vrbaški se nakon svađe sa Jovicom Putnikovićem požalila drvetu mudrosti da joj nedostaje bivši dečko. Kada je izašla iz Rajskog vrta Mina… »
Akcija usred noći! Stanija skočila Vladimiru u krilo, pa strastveno razmenjivali nežnosti pre spavanja (video)
Telegraf 19.09.2018
Svakim danom su sve prisniji, ali poljubac se pred kamerama još nije desio. Rijaliti učesnici Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su za nepunih 15 dana od početka Zadruge postali vrlo prisni, a varnice između njih su sve primetnije. Oni su sinoć… »
Nisi došao da se biješ zbog mene! Luna smirivala brata i molila da se ne tuče sa Damirom zbog nje! (video)
Telegraf 19.09.2018
- Moraš da naučiš, da brojiš do 10. Ovo nije ništa šta nas sve čeka - pričala je Luna Adamu. U toku žurke koja je bila organizovana u Zadruzi, nastao je opšti haos. MC Damiro je verbalno napadao Lunu Đogani, nakon čega je reagovao njen brat… »
Vesti dana »
U toku šetnja studenata od Beograda do Novog Sada, ministar Dačić: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 19 minutajoš 44 povezane
UŽIVO Srbija za studente: Pomoć stiže sa svih strana, sprema se hrana, piće i šatori. Uključite se i Vi!
Nova pre 18 minutajoš 25 povezanih
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 19 minutajoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 7 satijoš 4 povezane
Kraj štrajka u školama, sindikati potpisali kolektivni ugovor
Biznis.rs pre 48 minutajoš 26 povezanih