Повезане вести
Разјарена Александра због Давида флашом и чекићем насрнула на Рамону, обезбеђење је једва одвукло! (видео)
Телеграф 19.09.2018
- Дошла је ова Рамона, али ја је зовем Демона, и кренула је да облеће око Давида...- рекла је Александра. Након што је Рамона Бегановић рекла Давиду Драгојевићу да јој се задругар допада у присуству његове лепше половине… »
Мина Врбашки се без блама скинула пред камерама и показала голе груди! (фото)
Телеграф 19.09.2018
Није марила за чињеницу да је камере прате у стопу. Најмлађа учесница Задруге Мина Врбашки од самог почетка ријалитија показала је веома слободно понашање, као и то да не мари за чињеницу да је камере у стопу прате 24 сата… »
Мирко Гаврић јавно прозвао Луну
Вести онлине 19.09.2018
Луна Ђогани у "Задрузи 2" не престаје да прича о бившем дечку Слоби Радановићу, на кога је огорчена. Поједини задругари синоћ су имали наступе у оквиру "Амиџи шоуа", у коме је гостовао и Слоба Радановић, након чега су Луни… »
"Они се убише од пара, а ја седим овде": Луна због Слобе и Кије беснела по "Задрузи", а онда јој он сасуо све у лице
Блиц 19.09.2018
Луна Ђогани у "Задрузи 2" не престаје да прича о бившем дечку Слоби Радановићу, на кога је огорчена. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на новој категорији на сајту… »
Они се убише од пара, а ја седим овде! Блам га је што је био са мном: Луна кивна на Слобу, а онда јој је Мирко сасуо сурову…
Курир 19.09.2018
Луна Ђогани је била изнервирана што Слоба Радановић у току емисије где је гостовао синоћ није имао речи хвале за њу и никада је не брани, а Мирко Гаврић јој је "сасуо" истину у лице. Блогерка је током журке у разговору са… »
Луни пренели шта је Слоба причао о њој у Амиџију, она почела да кука, а онда је Гаврић скочио и бруталном реченицом је…
Телеграф 19.09.2018
Не тражим да он буде са мном, да ме воли да ми купује руже, да ми пева серенаде. Само тражим да ме поштовање - рекла је Луна. Након што је неколико задругара претходне ноћи наступило у Амиџи шоу, до Луне Ђогани су стигле… »
Акција усред ноћи! Станија скочила Владимиру у крило, па страствено размењивали нежности пре спавања (видео)
Телеграф 19.09.2018
Сваким даном су све приснији, али пољубац се пред камерама још није десио. Ријалити учесници Станија Добројевић и Владимир Томовић су за непуних 15 дана од почетка Задруге постали врло присни, а варнице између њих су све… »
"Уништићу га!" Мина доживела нервни слом након свађе са Јовицом, па дозивала бившег дечка! (ВИДЕО)
Телеграф 19.09.2018
- Нисам ја сисала весла да дозволим било коме да се дере на мене и вређа - причала је Мина кроз сузе. Мина Врбашки се након свађе са Јовицом Путниковићем пожалила дрвету мудрости да јој недостаје бивши дечко. Када је изашла из… »
Ниси дошао да се бијеш због мене! Луна смиривала брата и молила да се не туче са Дамиром због ње! (видео)
Телеграф 19.09.2018
- Мораш да научиш, да бројиш до 10. Ово није ништа шта нас све чека - причала је Луна Адаму. У току журке која је била организована у Задрузи, настао је општи хаос. МЦ Дамиро је вербално нападао Луну Ђогани, након чега је… »
Вести дана »

Огњен (8) је испао докторки из руку по рођењу: Сада се бори са 16 дијагноза, за лечење дужни 1,4 милиона долара, а борба тек предстоји (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана