Повезане вести

Разјарена Александра због Давида флашом и чекићем насрнула на Рамону, обезбеђење је једва одвукло! (видео)

Разјарена Александра због Давида флашом и чекићем насрнула на Рамону, обезбеђење је једва одвукло! (видео)

Телеграф 19.09.2018
- Дошла је ова Рамона, али ја је зовем Демона, и кренула је да облеће око Давида...- рекла је Александра. Након што је Рамона Бегановић рекла Давиду Драгојевићу да јој се задругар допада у присуству његове лепше половине… »
Мина Врбашки се без блама скинула пред камерама и показала голе груди! (фото)

Мина Врбашки се без блама скинула пред камерама и показала голе груди! (фото)

Телеграф 19.09.2018
Није марила за чињеницу да је камере прате у стопу. Најмлађа учесница Задруге Мина Врбашки од самог почетка ријалитија показала је веома слободно понашање, као и то да не мари за чињеницу да је камере у стопу прате 24 сата… »
Мирко Гаврић јавно прозвао Луну

Мирко Гаврић јавно прозвао Луну

Вести онлине 19.09.2018
Луна Ђогани у "Задрузи 2" не престаје да прича о бившем дечку Слоби Радановићу, на кога је огорчена. Поједини задругари синоћ су имали наступе у оквиру "Амиџи шоуа", у коме је гостовао и Слоба Радановић, након чега су Луни… »
"Они се убише од пара, а ја седим овде": Луна због Слобе и Кије беснела по "Задрузи", а онда јој он сасуо све у лице

"Они се убише од пара, а ја седим овде": Луна због Слобе и Кије беснела по "Задрузи", а онда јој он сасуо све у лице

Блиц 19.09.2018
Луна Ђогани у "Задрузи 2" не престаје да прича о бившем дечку Слоби Радановићу, на кога је огорчена. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на новој категорији на сајту… »
Они се убише од пара, а ја седим овде! Блам га је што је био са мном: Луна кивна на Слобу, а онда јој је Мирко сасуо сурову…

Они се убише од пара, а ја седим овде! Блам га је што је био са мном: Луна кивна на Слобу, а онда јој је Мирко сасуо сурову…

Курир 19.09.2018
Луна Ђогани је била изнервирана што Слоба Радановић у току емисије где је гостовао синоћ није имао речи хвале за њу и никада је не брани, а Мирко Гаврић јој је "сасуо" истину у лице. Блогерка је током журке у разговору са… »
Луни пренели шта је Слоба причао о њој у Амиџију, она почела да кука, а онда је Гаврић скочио и бруталном реченицом је…

Луни пренели шта је Слоба причао о њој у Амиџију, она почела да кука, а онда је Гаврић скочио и бруталном реченицом је…

Телеграф 19.09.2018
Не тражим да он буде са мном, да ме воли да ми купује руже, да ми пева серенаде. Само тражим да ме поштовање - рекла је Луна. Након што је неколико задругара претходне ноћи наступило у Амиџи шоу, до Луне Ђогани су стигле… »
Акција усред ноћи! Станија скочила Владимиру у крило, па страствено размењивали нежности пре спавања (видео)

Акција усред ноћи! Станија скочила Владимиру у крило, па страствено размењивали нежности пре спавања (видео)

Телеграф 19.09.2018
Сваким даном су све приснији, али пољубац се пред камерама још није десио. Ријалити учесници Станија Добројевић и Владимир Томовић су за непуних 15 дана од почетка Задруге постали врло присни, а варнице између њих су све… »
"Уништићу га!" Мина доживела нервни слом након свађе са Јовицом, па дозивала бившег дечка! (ВИДЕО)

"Уништићу га!" Мина доживела нервни слом након свађе са Јовицом, па дозивала бившег дечка! (ВИДЕО)

Телеграф 19.09.2018
- Нисам ја сисала весла да дозволим било коме да се дере на мене и вређа - причала је Мина кроз сузе. Мина Врбашки се након свађе са Јовицом Путниковићем пожалила дрвету мудрости да јој недостаје бивши дечко. Када је изашла из… »
Ниси дошао да се бијеш због мене! Луна смиривала брата и молила да се не туче са Дамиром због ње! (видео)

Ниси дошао да се бијеш због мене! Луна смиривала брата и молила да се не туче са Дамиром због ње! (видео)

Телеграф 19.09.2018
- Мораш да научиш, да бројиш до 10. Ово није ништа шта нас све чека - причала је Луна Адаму. У току журке која је била организована у Задрузи, настао је општи хаос. МЦ Дамиро је вербално нападао Луну Ђогани, након чега је… »

Вести дана »