Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 24.09.2018

Danas sednica go SNS, Selaković otkrio o čemu će se pričati

Alo 24.09.2018
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana danas, a teme će biti brojne. Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković izjavio je danas da će se na predstojećoj sednici Glavnog odbora vladajuće stranke analizirati… »

Vučić: Dok sam na čelu stranke neću dozvoliti da nam predavanja drže oni koji propagiraju silovanje! (foto)

Alo 24.09.2018
Za mesec dana obeležava se deset godina od osnivanja stranke. U Sava centru se danas održava sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će, kako je najavio predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, biti reči i o Kosovu i Metohiji i… »

Siniša Mali: Nikada nisam bio član Demokratske stranke!

Alo 24.09.2018
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras u polemici sa poslanicima Demokratske stranke (DS) u Skupštini Srbije, tokom rasprave o izmenama i dopunama Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju, da nikada nije bio član DS. - Nikada u životu… »

Četiri puta su pokušavali da prodaju RTB Bor, sada su ogorčeni na naš uspeh

Alo 24.09.2018
Aleksandar Antić, potpredsednik SPS i ministr energetike i rudarstva, istakao je da je RTB Bor dobio partnera i to globalnog giganta u proizvodnji bakra. - Usled neznanja i nemoći opozicioni političari prelaze svaku granicu drskosti kada govore o… »

Veselji opet udario na Vučića i Srbiju: Skovao bolesni plan za Kosovo, a u tome mu pomaže i srpska opozicija!

Alo 24.09.2018
Predsednik samoproglašene Skupštine Kosova i predsednik najveće političke partije na Kosovu - PDK, Kadri Veselji, kaže da radi na ujedinjenju svih političkih lidera kako bi se postigao konsenzus koji se odnosi na dijalog sa Srbijom? To znači da je… »

Albanci tuže Srbiju za 22 milijarde evra zbog ratne odštete?

Alo 24.09.2018
Preko 22 milijarde evra je šteta koju je izazvala Srbija na Kosovu pre i za vreme rata (1990-1999), saopštili su vladini zvaničnici i analitičari u Prištini. Kako piše "Epoka e re", sve je više zahteva da se ovo skandalozno pitanje pokrene u… »

Da nije podržao Miloševića, Srbija bi danas bila drugačija!

Alo 24.09.2018
Osma sednica bila je istinski početak vladavine Slobodana Miloševića. Jedan "običan unutarpartijski obračun" na kom je Milošević srušio i u političku istoriju poslao svog kuma i dotadašnjeg zaštitnika Ivana Stambolića, kao i tadašnjeg prvog… »

Srbija uskoro otvara još tri poglavlja

Alo 24.09.2018
Poslednji put Srbija je otvorila dva pregovaračka poglavlja u junu u Luksembrugu, čime se broj otvorenih poglavlja popeo na 14 od ukupno 35, od čega su dva zatvorena. Tri poglavlja u poregovorima o članstvu u Evropskoj uniji, Srbija bi mogla da otvori… »

Tako nešto ne postoji na svetu!

Alo 24.09.2018
Skandalozno, nedopustivo ispoljavanje mržnje, čisto nevaspitanje i bezobrazluk, bili su samo neki od komentara ministarki kojima su osudile brutalne uvrede koje je Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga” i jedan od… »