Izvor: Jugmedia arhiva vesti 24.09.2018

Automobil bez vozača krenuo u rikverc i usmrtio devojčicu

Jugmedia 24.09.2018
Dvanaestogodišnja devojčica iz Niša nastradala je danas oko 12.40 časova u Požarevačkoj ulici u naselju Donji Komren kada je udario automobil marke „fijat doblo“ koji je bez vozača u jednom trenutku krenuo u rikverc. Prema prvim informacijama… »

Uhapšeni jer su pokušali da prodaju zaražene nekratine

Jugmedia 24.09.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su sedam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »

U prisustvu ministarke Zorane Mihajlović počeli radovi na izgradnji fekalnog kolektora

Jugmedia 24.09.2018
Danas su počeli radovi na izgradnji fekalnog kolektora od Vranjske Banje do Vranja, dužine 7,7 km, vrednosti 2,6 miliona evra, a početku realizacije ove značajne investicije prisustvovala je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva… »

JKP Komunalac se podnovio sa dva nova kamiona i malom čistilicom

Jugmedia 24.09.2018
Leskovačko Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ nabavilo je još dva nova kiper kamiona i malu čistilicu za trotoare, ukupne vrednosti od 7,5 miliona dinara, od čega je za kamione izdvojeno 6 miliona dinara a za čistilicu 1,5 miliona dinara. Dva… »

Za plivače sa invaliditetom iz Niša 19 medalja na Međunarodnim sportskim igrama

Jugmedia 24.09.2018
Plivači akademskog kluba za osobe sa invaliditetom “Delfin” iz Niša vratili su se sa Međunarodnih sportskih igara osoba sa invaliditetom “Beograd open 2018” sa 17 medalja, i to devet zlatnih, šest srebrnih i dve bronzane medalje, a plivači… »

Dve Leskovčanke opelješile kladionicu za pola miliona dinara!

Jugmedia 24.09.2018
Leskovački policajci rasvetlili su tešku krađu izvršenu na području Leskovca i uhapsili dve žene, M. C. (26) i A. K. (25), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile ovo krivično delo. Sumnja se da su njih dve, 19. septembra u ranim jutarnjim… »

Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja ispalilo petardu!

Jugmedia 24.09.2018
Ekipa iz Gornjeg Stopanja kod Leskovca konačno je podsetila i igrom i golovima, na ekipu koja je u prošloj sezoni postigla više od sto pogodaka. Na svom terenu, pred stotinak gledalaca pregazila je do juče prvoplasiranu ekipu OFK Niša rezultatom 5:1… »

U Bojniku počinju drugi „Pozorišni dani“, na sceni poznati glumci

Jugmedia 24.09.2018
U organizaciji ustanove „Doma kulture“ Bojnik, u periodu od 27-30. septembra biće održani drugi Pozorišni dani, s predstave na kojima će učestvovati i poznata lica srpske glume. Manifestacija će biti otvorena interaktivnom predstavom za osnovce… »

Stefanović ponovo u vrhu takmičenja u ultramaratonu

Jugmedia 24.09.2018
U organizaciji Šri Činmoj maraton tima iz Beograda, ovog vikenda održane su trke samoprevazilaženja na 6,12 i 24 sata. Na Kalemegdanu, nadmetali su se takmičari u kategorijama do i preko 50 godina. Leskovački ultramaratonac Nebojša Stefanović iz… »

Srpska liga „Istok“ – mrka kapa!

Jugmedia 24.09.2018
U dva odigrana kola, u sredu i tokom vikenda, klubovi sa područja Jablaničkog okruga zabeležili su samo jednu pobedu i to Jedinstvo iz Bošnjaca na svom terenu protiv ekipe Radana iz Lebana. 1:0 golom Stojanovića u 54.minutu. U sredu je Moravac Orion… »