Izvor: Prva arhiva vesti 24.09.2018

Meteorolozi kažu iz sata u sat biće hladnije

Prva 24.09.2018
U Srbiji se ujutro na severu, pre podne u centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i vetrom i padom temperature. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku… »

Štrajk u školama! Od danas skraćeni časovi

Prva 24.09.2018
Prosvetni radnici nezadovolji predlogom zakona o platnim razredima od danas u školama širom Srbije držaće skraćene časove od 30 minuta. Oni takođe najavljuju i radikalizaciju protesta, pišu "Večernje novosti". Prosvetari su od početka školske… »

Za srećan brak neka se spoje Jarac i Riba; Blizanci i Bik...

Prva 24.09.2018
Prema jednom švajcarskom istraživanju u kojem je učestvovalo preko 700.000 bračnih parova, otkriveno je da neki horoskopski znakovi bolje funkcionišu zajedno, za razliku od drugih kombinacija zodijaka. Nasuprot statističkoj verovatnoći, prema kojoj… »

Žene, od sada tokom seksa nećete morati da skidate donji veš! Napravljeno rublje koje pruža poseban ugođaj...

Prva 24.09.2018
Poslednja inovacija za žene je više nego dobrodošla. Amerikanka Melani Kristol izumela je gaćice koje su namenjene isključivo oralnom seksu! Radi se o brendu "Lorals", skraćeno od Love Orals, a vlasnicu je na ovu inovaciju podstaklo istraživanje… »

Ima 11 godina i rođen je sa dugačkim TREPAVICAMA koje su mu DO USANA! Kako živi ovaj mališan?

Prva 24.09.2018
Muin Bačonaev je 11-godišnji dečak iz Rusije koji je javnosti poznat zbog svojih neobično dugačkih trepavica od 4,3 centimetra. Kada se rodio, trepavice su mu dodirivale usne. "Živim kao i svi drugi, moje trepavice ne zahtevaju posebnu negu i nemam… »

Trenutno najpoznatiji glumac iz Srbije u svetu: Producenti velikih filmova idu na sigurno - vide mene - vide tetovaže, metalne…

Prva 24.09.2018
Zvezda jedne od najgledanijih Netflix-ovih serija u svetu "La Casa de Papel" (Money Heist) je Darko Perić, poreklom iz Kladova. Ljubiteljima serije će možda biti poznatije ako kažemo Helsinki, "opasni" Srbin mekog srca koji je osvojio publiku širom… »

Agresivni ispadi: Ulizice brže napreduju u karijeri, ali i lakše gube samokontrolu

Prva 24.09.2018
Ulizivanje umanjuje samokontrolu ulizice, zbog čega je on skloniji lošijem ponašanju na radnom mestu, pokazuje studija. Ulizivanje nadređenom svakako ima prednosti, jer je poznato da miljenici šefova brže napreduju u karijeri. Nije, ipak, sve tako… »

Položaj sedenja otkriva zanimljive strane vaše ličnosti kojih možda niste svesni

Prva 24.09.2018
Položaj tela u sedećem položaju može dosta da otkrije o našoj ličnosti, tvrde psiholozi. Navodno, način na koji sedite otkiva naše skrivene želje i instinkte... Držite prekrštene noge Šarmanti ste i kreativni, ponekad i malo detinjasti… »

Marta je u komi, mora u inostranstvo, a njeni školski drugovi daju sve od sebe da prikupe novac: Pomozite i Vi

Prva 24.09.2018
Jedaneastogodišnja Marta Mirković vodi svoju životnu bitku. Posle niza komplikovanih operacija koje je hrabro izdržala – u junu je pala u komu. I od tada nije otvorila oči. U Srbiji ne postoji specijalizovana medicinska ustanova koja se bavi… »

Znamo je kao Žake, suprugu Tike Špica, a malo ko zna da su njih dvoje i privatno bili u ljubavnoj vezi! Danas Žake izgleda…

Prva 24.09.2018
Biljanu Nikolić ćemo oduvek pamtiti po ulozi Žakline Žake Stojković i čuvenom leskovačkom akcentu. U seriji je glumila suprugu Tike Špica (Predrag Pepi Smiljković) iz Leskovca, a malo ko zna da su i privatno bili u ljubavnom odnosu. Posle… »