Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 24.09.2018

Kuća na dobošu, ali kupca nema

Večernje novosti 24.09.2018
Odložena prinudna prodaja porodičnog imanja čelnika vojvođanskih akcionara. Veselin Muhadinović kažnjen zbog izjave kojom je naneo štetu kombinatu "Zmajevo" Veselinu Muhadinoviću, predsedniku Saveza udruženja akcionara (SUA) Vojvodine, porodična… »

Podrška Novog Sada porodicama sa decom

Večernje novosti 24.09.2018
Gradonačelnik Vučević primio ministarku Slavicu Đukić Dejanović. MINISTARKA bez portfelja Slavica Đukić Dejanović istakla je u Novom Sadu da je iznos koji taj grad izdvaja za podršku porodicama sa decom jednak budžetu Kabineta za demografiju i… »

Kolektor - put u budućnost

Večernje novosti 24.09.2018
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u radnoj poseti Vranjskoj banji. Prečišćavanje otpadnih voda jedan od uslova za dolazak stranih investitora. POTPREDSEDNIK Vlade Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »

U Mesić tri miliona evra

Večernje novosti 24.09.2018
Najvrednija investicija u poslednjoj deceniji u Vršcu. Od sedam kilometara dugog potoka, uređuje se 2,6 km. POTOK Mesić više neće biti ruglo i veliki ekološki problem Vršca, jer je u julu počela dugoočekivana sanacija njegovog korita. Trenutno se… »

Novi Sad: Bez prinudnih upravnika

Večernje novosti 24.09.2018
U Novom Sadu nije završena registracija stambenih zajednica. Nepoznat broj zgrada koje nisu izabrale upravitelja. U REGISTRU stambenih zajednica koji vodi Republički geodetski zavod, na teritoriji Novog Sada su registrovane 3.972 stambene zajednice. Od… »

Travar iz Pomoravlja: Biljke berem gde samo ptice pevaju

Večernje novosti 24.09.2018
Radovan Miletić, starina od 80 leta, već tri decenije je najpoznatiji travar u Pomoravlju. Spravlja više od sedamdeset vrsta čajeva za razne tegobe. Blizu mu je osamdeset, a već tridesetak godina na Rtnju, u Krivom Viru, Grzi, Sisevcu ili Peštercu… »

Novi Sad: Čitačima u busu knjiga na dar

Večernje novosti 24.09.2018
Novosađani od danas do četvrtka imaće retku priliku da ih daruju izdavači. Javni prevoz ličiće na pokretne čitaonice. UOČI regionalne književne konferencije Book Talk, koja će biti održana 28. septembra na tri lokacije u Novom Sadu, od 24. do… »

Pirotski "Tigar": Gazda poštuje zaposlene

Večernje novosti 24.09.2018
Predstavnici "Dekatlona" proglasili pirotski "Tigar" AD kompanijom dobre prakse. Piroćanci napredovali na socijalnoj lestvici firmi u odnosu prema radnicima. PREDSTAVNICI "Dekatlona", svetskog maloprodajnog lanca sportske obuće koji posluje u više od… »

Ovca ojagnjila četvorke

Večernje novosti 24.09.2018
U domaćinstvu porodice Marjanović iz okoline Prijepolja. Ovakav neobičan događaj ne pamte ni stariji meštani. ŽITELjE Limske doline obradovala je vest da je u domaćinstvu porodice Marjanović iz Velike Župe kod Prijepolja ovca ojagnjila čak… »

Pesmama protiv stresa

Večernje novosti 24.09.2018
Ekonomista Zoran Stojanović uživa u pisanju. LESKOVČANIN Zoran Stojanović je diplomirani ekonomista koji svaki slobodan trenutak koristi da napiše neku pesmu ili priču, a u poslednje vreme posvećen je pisanju romana, i to mu je već godinama… »