Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 20.10.2018

Brnabić razgovarala sa mladim liderima Rusije i Srbije

Alo 20.10.2018
Beograd je ugostio predstavnike Ruske Federacije na Konferenciji mladih lidera Srbije i Rusije povodom 180 godina diplomatske saradnje, a u susret poseti predsednika Vladimira Putina. Tokom drugog dana konferencije 20.10. delegaciju je primila premijerka… »

Šiptari sa vojskom lažne države kreću u pohod na jug Srbije!

Alo 20.10.2018
Formiranje tzv. vojske Kosova je ozbiljna pretnja po bezbednost Srbije! Albanci su spremni da 5.000 pripadnika tih oružanih snaga iskoriste ne samo za upad i osvajanje severa Kosova, već i za agresiju na jug Srbije, odnosno opštine Preševo, Bujanovac… »

Vučić uputio poruku podrške Si Đinpingu i teritorijalnoj celovitosti Kine

Alo 20.10.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, povodom demonstracija za nezavisnost Tajvana, uputio poruku podrške predsedniku Narodne Republike Kine, Si Ðinpingu. On je osudio zahteve demonstranata na Tajvanu, koji za cilj imaju narušavanje… »

Oglasila se Jelena Milić o odluci Prištine da formira Vojsku Kosova, evo šta je poručila

Alo 20.10.2018
Najbinije je da se niko ne uplaši na Kosovu, potogovo ne srpska zajednica, da nema zapaljive retorike i da Srbija izdrži ovu provokaciju, istakla Jelena Milić. Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić izjavila je da je usvajanje seta… »

Janković gori od Veselinovića i Noga!

Alo 20.10.2018
U nedostatku politike i shvatajući da podršku naroda ne mogu da dobiju opozicionari nastvaljaju da rade ono što im ide najbolje - da pozivaju na krvoproliće i najavljjuu incidente! Jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović pozvao je… »

Zorana i Maja se žestoko posvađale zbog "ženske solidarnosti"

Alo 20.10.2018
Ponovo varniči između Zorane i Maje! Predsednica Skupštine Srbije kazala je juče da nedostaje solidarnosti među ženama u politici i da „neke žene koje vole da govore o ravnopravnosti polova padaju na ispitu, jer smatraju da je to dobar pi-ar, a… »

Srbi, napravićemo sudžuke od vas!

Alo 20.10.2018
Svaki dogovor koji su mogli da pogaze - pogazili su, a u istom danu kada su odlučili da uz dozvolu SAD formiraju vojsku takozvane republike Kosovo, poslanik partije NISMA (predsednik Fatmir Ljimaj, glavni pregovarač Prištine za dijalog u Briselu)… »

Velja priznao za "Alo!": Nikad se u životu nisam napio!

Alo 20.10.2018
Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku. - Pijanom, treznom i… »