Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 20.10.2018

Vojislav Šešelj: Zorana Mihajlović američkom ambasadoru namešta posao od 10 miliona evra!

Pravda 20.10.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj tvrdi da je uhvatio potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevine Zoranu Mihajlović u kriminalu teškom više stotina miliona evra. Lider radikala Vojislav Šešelj je izjavio da Mihajlovićeva namešta tendere za… »

Generalštab, komandant, oružje: Šta piše u zakonima o vojsci koje su Albanci usvojili uz psovke i vređanje Srba! (video)

Pravda 20.10.2018
Kosovski poslanici juče su neviđenom brzinom, bez trzavica među sobom, ali sa salvom uvreda za Srbe, usvojili tri zakona koja regulišu transformaciji Kosovskih snaga bezbednosti u vojsku. Prema usvojenim zakonima ove oružane sile zvati praktično… »

Napravljen dogovor sa kinezima: Srbija dobija moćni raketni sistem FK-3! (video)

Pravda 20.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa kineskim zvaničnicima, uz podršku predsednika Kine Si Đinpinga, završava ugovaranje poslednjih detalja međudržavnog sporazuma o nabavci moćnog PVO sistema K-3. Ugovaranje nabavke FK-3 je maksimalno ubrzano… »

Ugljanin radio za db! Muslimanima prodao 20.000 kalašnjikova, a onda ih prijavljivao bezbednjacima!

Pravda 20.10.2018
Sulejman Ugljanin, predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća, sarađivao je tokom devedesetih godina, u vreme Slobodana Miloševića, sa srpskim službama bezbednosti i bio organizator prodaje oružja JNA stanovnicima Sandžaka, otkriva Muamer Zukorlić… »

Poslanik ne odustaje od izjave o ani Brnabić: Ako im to smeta, neka kažu šta je kazna za izdaju i propast Srbije koju…

Pravda 20.10.2018
"Stojim iza svake reči koju sam izgovorio, a to što su me režimski mediji napali sa svih strana u stvari je donelo neku korist, jer se barem u javnosti pokrenula tema Dablinskog sporazuma i prijema migranata", kaže u najnovijoj "RasPravdi" narodni… »

Srbija ima keca u rukavu! Postoji šansa da Kosovo vratimo pod srpski suverenitet na "miran" način!

Pravda 20.10.2018
Takav delikatan potez ne bi značio uvod u ratovanje, ali bi nosio izvesne rizike. Sa druge strane, značio bi jasnu reafirmaciju suvereniteta Srbije nad Kosmetom. Proglašenje Kosmeta okupiranom teritorijom, u slučaju da vojska tzv. države Kosovo… »

Ilić brutalno o Šešelju: Natovario mi se u zadnje vreme, a liči na vreću fekalija!

Pravda 20.10.2018
Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku. - Pijanom, treznom i… »

Čović: Izglasavanje vojske Kosova je planski urađeno u dogovoru sa NATO! Neće proći s vetom Rusije, ali hoće…

Pravda 20.10.2018
Nebojša Čović kaže da treba da budemo zabrinuti i veoma oprezni u vezi sa svime što će se dešavati na Kosovu. - Ta tri zakona koja su izglasana su predigra za stvaranje oružanih snaga Kosova. Oni su napravili izglasavanje prvog čitanja, naravno… »

Šiptari prave vojsku i prete klanjem: Srbi, napravićemo sudžuke od vas!

Pravda 20.10.2018
Svaki dogovor koji su mogli da pogaze - pogazili su, a u istom danu kada su odlučili da uz dozvolu SAD formiraju vojsku takozvane republike Kosovo, poslanik partije NISMA (predsednik Fatmir Ljimaj, glavni pregovarač Prištine za dijalog u Briselu)… »