Poslanik ne odustaje od izjave o ani Brnabić: Ako im to smeta, neka kažu šta je kazna za izdaju i propast Srbije koju pripremaju!

Pravda 20.10.2018  |  Pravda
Poslanik ne odustaje od izjave o ani Brnabić: Ako im to smeta, neka kažu šta je kazna za izdaju i propast Srbije koju…

"Stojim iza svake reči koju sam izgovorio, a to što su me režimski mediji napali sa svih strana u stvari je donelo neku korist, jer se barem u javnosti pokrenula tema Dablinskog sporazuma i prijema migranata", kaže u najnovijoj "RasPravdi" narodni poslanik Srđan Nogo, koji je proteklih dana bio u središtu pažnje zbog njegove izjave da bi Anu Brnabić i Aleksandra Vučića trebalo obesiti na Terazijama ako su u ime Srbije preuzeli obavezu da ovde nasele preko milion migranata.

Emisija je snimana svega nekoliko sati pošto je Nogo, upravo zbog njegove izjave o vešanju, bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala. - Slobodno neka me hapse ako misle da sam počinio bilo kakvo krivično delo. Neću se pozivati na poslanički imunitet. Ali, kao pravnik, znam da nisam rekao ništa što se kosi sa zakonom. Zapitajte se samo na šta će Srbija da liči ako ovde nasele milion gnevnih,

Pravda »

Politika, najnovije vesti »