Izvor: Srbija danas arhiva vesti 13.11.2018

Nikola Gruevski napustio Makedoniju zbog progona! Javio se iz ove zemlje! Traži politički azil!

Srbija danas 13.11.2018
Bivši premijer Makedonije, Nikola Gruevski, javio se iz Budimpešte, gde je od mađarskih vlasti zatražio politički azil. - Ja sam u Budimpešti i zatražio sam politički azil od vlasti u Mađarskoj - napisao je Gruevski na svom profilu na Fejsbuku… »

Vučić: Može Tači da juri Putina koliko hoće, Rusija nikad neće priznati Kosovo!

Srbija danas 13.11.2018
Nismo oduševljeni svakom fotografijom, ali svako ima svoju politiku i poziciju, kao što je ima i Srbija, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić. Nismo oduševljeni svakom fotografijom, ali svako ima svoju politiku i poziciju, kao što je ima i… »

Odbornička grupa JS-RS-SNP u Nišu pristupila SNS

Srbija danas 13.11.2018
Odbornička grupa "Jedinstvena Srbija - Ruska stranka - SNP" koja u Skupštini Grada Niša ima pet odbornika pristupila je Srpskoj naprednoj stranci. Šef odborničke grupe Nikola Ilić istakao je razloge zbog kojih je njihova odluka o priključenju… »

Čepurin postavio Tačija na mesto! Vodite se "diplomatijom u hodniku", a ovo je stav Rusije!

Srbija danas 13.11.2018
Nastup predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija u Parizu, na obeležavanjuu sto godina od pobede u Prvom svetskom ratu, prokomenatarisao je i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin nazivajući ga "diplomatijom u hodniku“. -… »

Obraz ko đon! Đukanoviću Srbija kriva za probleme u regionu?!

Srbija danas 13.11.2018
Predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, smatra da je napredak ugrožen u celom regionu Zapadnog Balkana, da "posebnu nervozu" stvaraju, kako kaže, novi pregovori "predsednika Srbije i Kosova", kao i da je nestabilnost pojačana pogoršanjem odnosa… »

Zaev će tražiti izručenje bivšeg premijera: Raspisana međunarodna poternica za Nikolom Gruevskim

Srbija danas 13.11.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije objavilo je večeras medjunarodnu poternicu za bivšim makedonskim premijerom Nikolom Gruevskim, koji je pobegao u Madjarsku da bi izbegao izdržavanje zatvorske kazne. Kako se navodi u poternici objavljenoj na… »

Patrijarh podržao napore Vučića: Irinej poželeo predsedniku uspeh u daljem radu

Srbija danas 13.11.2018
Razgovarano je o napretku radova na ukrašavanju hrama Svetog Save na Vračaru. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa patrijarhom srpskim Irinejem, koji je podržao njegove napore u cilju nacionalnog kulturnog i ekonomskog podizanja… »

Otvoren tender za izgradnju beogradske gondole "Kalemegdan–Ušće"

Srbija danas 13.11.2018
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić pozvao je sve zainteresovane firme da učestvuju na tenderu za izgradnju beogradske gondole "Kalemegdan–Ušće". Otvoreni postupak javne nabavke traje do 30. novembra, a procenjena vrednost investicije… »

Srbija izgubila četvrtinu stanovništva u ratu, a mi tako: Le Pen zagrmela zbog tretmana Tačija u Parizu

Srbija danas 13.11.2018
Predsednica francuske stranke Nacionalno okupljanje Marin le Pen šokirana je odnosom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučić na obeležavanju veka od okončanja Prvog svetskog rata u Parizu! - Bila sam prilično šokirana načinom na koji su se… »

Ministarstvo unutrašnjih poslova za potrebe kriminalističke policije nabavio 322 vozila

Srbija danas 13.11.2018
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u Nastavnom centru "Makiš" primopredaji 322 vozila. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u… »