Izvor: Svet plus arhiva vesti 22.11.2018

Darkova kuma Andreana o trudnoći Marine Gagić!

Svet plus 22.11.2018
Danas je u medijima odjeknula vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put. Darkova kuma Andreana Čekić o trudnoći Marine Gagić! Darkova verenica Marina Gagić je u blagoslovenom stanju, a radosnu vest je pre dva dana u… »

Zadruga 2: Anabela objašnjava kroz kakvu bol joj ćerka prolazi!

Svet plus 22.11.2018
Nakon žurke u rijaliti programu "Zadruga" gde je gost bio Slobodan Radanović njegova bivša devojka, Luna Đogani doživela je nervni slom. Anabela je komentarisala kroz šta to Luna prolazi. Nakon što su se bivši partneri samo rukovali i upitali za… »

Katarina Grujić zamrzla jajne ćelije u Parizu!

Svet plus 22.11.2018
Katarina Đurić već danima kači fotografije iz Francuske, gde se kako navodi odmara, međutim Grujićeva je tamo otišla zbog drugog razloga. Ona se u Francusku uputila da bi zamrzla jajne ćelije. Katarina razmišlja o svojoj budućnosti, i zbog toga… »

Zadruga 2: Ipak mu je stalo do Lune! Sloba objavio snimak!

Svet plus 22.11.2018
Slobodan Radanović je bio gost na žurci u rijalitiju "Zadruga 2" pa smo imali priliku da vidimo njegov i Lunin susret posle toliko vremena, koji i nije bio nešto srdačan. Ipak mu je stalo do Lune! Sloba objavio snimak! Sloba se profesionalno postavio… »

Uroš Domanović oduševio fotografijom! Goga i on odbrojavaju dane!

Svet plus 22.11.2018
Goga i on odbrojavaju dane do dolaska na svet njihovog naslednika, a Uroš Domanović oduševio fotografijom koju je postavio na Instagramu. Goga Sekulić našla je izabranika svog života sportistu Uroša Domanovića sa kojim trenutno živi u Cirihu. Par… »

Zadruga 2: Miljković priznao šta je imao sa Lunom! Da li je moguće?! (VIDEO)

Svet plus 22.11.2018
Učesnik rijalitija "Zadruga 2" Marko Miljković na čudan način je priznao šta je imao sa Lunom Đogani! Da li je ovo moguće ili je on malo popio pa se napravio važan?! Luna Đogani i Marko Miljković bili su veoma bliski tokom prve sezone… »

Darko Lazić više nije životno ugrožen! Porodica može da odahne!

Svet plus 22.11.2018
Njegova majka, juče je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je iz bolničke postelje snimio upravo pevač! Darko Lazić više nije životno ugrožen! Porodica može da odahne! Na fotografiji se vidi da je Darku Laziću mnogo bolje, osmehuje se… »

Japanska terapija vodom leči mnoge bolesti!

Svet plus 22.11.2018
Japanska terapija vodom leči mnoge bolesti! Korist ove terapije potvrdili su i mnogobrojni testovi. Dokazano je da je većina bolesti uzrokovana upravo nedostatkom vode u vašem organizmu. Voda je univerzalni rastvarač i glavna komponenta metabolizma… »

Jutro će promeniti sve 28. epizoda: Teške boje! (VIDEO)

Svet plus 22.11.2018
Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. "Teške boje" 28. epizoda očekuje vas večeras, zato ne propustite avanture vaših omiljenih likova. Ovo je priča o četvoro tridesetogodišnjaka na životnoj… »

U novoj epizodi Zvezda Granda saznaćete ko će mentorima pomagati u podučavanju takmičara!

Svet plus 22.11.2018
U desetoj epizodi "Zvezda Granda" saznaćete ko će pomagati mentorima oko takmičara, kao i kakvu je ponudu za saradnju dobila Jelena Karleuša. U subotu imaćete prilike da vidite ponovne sukobe mišljenja stručnog žirija, odnosno Jelene Karleuše… »