Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 23.11.2018

"Ako KFOR ne učini ono što mu je dužnost, učiniće Srbije, Srbi mogu da budu mirni i spokojni"

Alo 23.11.2018
Politički analitičar Miroslav Lazanski, rekao je nakon upada ROSU na sever Kosova da su Albanci svesno izabrali ovaj trenutak, bez obzira što pričaju o navodnom hapšenju Srba zbog ubistva Olivera Ivanovića. - Priština suptilno stepenuje svoje… »

Pretučen Borko Stefanović!

Alo 23.11.2018
Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović pretučen je u oko 17.30 u Kruševcu u naselju Rasadnik. On je pretučen ispred mesne zajednice gde je trebalo da održi tribinu. Kako saznajemo njega je prebila grupa od 4-5 maskiranih osoba. Oni su mu zadali… »

Vučić: Albanci će izazvati katastrofu velikih razmera, Kfor je slagao, više im ne verujemo

Alo 23.11.2018
Povucite svoje varvarske tarife i odmah ćemo razgovarati, poručio je večeras predsednik Aleksandar Vučić posle sednice sa premijerkom i svim ministrima Vlade Srbije. Onemogućavanje trgovine sa Kosmetom predstavlja najznačajniji pokušaj… »

Kurc poslao poruku o Kosovu, njegove reči pogodile Albance tačno u centar!

Alo 23.11.2018
Austrijski kancelar komentarisao na društvenim mrežama. Austrijski kancelar Sebastijan Kurc izrazio je žaljenje zbog odluke vlade tzv. Kosova da poveća porez za 100 posto na robu iz Srbije i BiH i poručio da barijere treba rušiti, a ne da se… »

Britanci organizovali upad Albanaca na sever Kosova!

Alo 23.11.2018
Specijalci ROSU, mimo svih važećih sporazuma, u petak u zoru upali u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili četvoricu Srba, za šta su imali podršku pojedinih zapadnih centara moći. Najmraćniji scenario, na koji su srpske bezbednosne službe upozoravale… »

Poruka iz Tirane preti da preokrene krizu na Kosovu!

Alo 23.11.2018
Dok kamioni na Merdaru stoje, a roba na Kosovu i Metohiji poskupljuje, zvanična Albanija traži od Prištine da povuče najnoviju odluku. U pekarama u Gračanici vekna hleba od danas košta 40 centi, 10 više nego juče. Sa posledicama prištinske mere o… »

Vučić uputio žestoku poruku Albancima

Alo 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je žestoku poruku Albancima nakon sastanka sa ministrima na Andrićevom vencu. - Uvođenje taksi je anticivilizacijski čin i kršenje jednog od fundamentalnih principa, a to je sloboda protoka robe i usluga… »

SNS jagodina: Puna podrška Aleksandru Vučiću i srpskom narodu na Kosmetu!

Alo 23.11.2018
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i rukovodstvu zemlje u naporima koje čine za mirno prevazilaženje veoma teške situacije na severu Kosova i Metohije, a koja preti da eskalira… »

Šiptari muče srpske putnike, jednoj ženi teško pozlilo, 6 sati ih drže bez vode i hrane, smrzavaju se! (foto)

Alo 23.11.2018
Iživljavanje Albanaca nad Srbima na Kosovu se nastavlja! Članovi udruženja "Srpska solidarnost hranom" krenuli na hodočasni put na KiM kako bi posetili manastire i odneli pomoć srpskom narodu i kako bi ujedno prisustvovali slavi manastira Visoki… »

MUP se oglasio povodom napada na Borka Stefanovića

Alo 23.11.2018
Napadnut lider Levice Srbije i još tri osobe. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za osobama koje su oko 17:30 časova u Kruševcu napale Borka Stefanovića, predsednika Levice Srbije, i još trojicu mladića. i preduzima sve… »