Izvor: Morava info arhiva vesti 23.11.2018

Borko Stefanović brutalno pretučen uoči tribine Saveza za Srbiju

Morava info 23.11.2018
Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Mandić, aktivisti Levice Srbije, brutalno su pretučeni uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, saopšteno je iz tog opozicionog… »

Savez za Dragačevo: Na malinarima zarađuju, pa od njihovog novca kupuju SNS pakete

Morava info 23.11.2018
ČAČAK – Predstavnici Saveza za Srbiju razgovarali su danas sa građanima Guče o otkupnoj ceni malina i o programu liste Savez za Srbiju – Savez za Dragačevo koji predviđa veću podršku poljoprivredi. Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca… »

Grupa građana “Jedan tim“ predala listu za lokalne izbore u Lučanima

Morava info 23.11.2018
LUČANI – U susret lokalnim izborima koji će biti održani 16. decembra, GG “Jedan tim” predala je svoju izbornu listu. – Lista broji 30 kandidata iako je do skoro imala 35, zbog različitih pritisaka i više sile ostali smo bez pet članova. Mi… »

Funkcioneri SNS sa KiM u kampanji u Lučanima, umesto da se bave problemima na KiM

Morava info 23.11.2018
LUČANI – Alarmantnost situacije na severu KiM očito ništa ne znači za ministra poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, Branislava Nedimovića i visokog funkcionera SNS sa severa KiM Zorana Milojevića Zelju, koji su ceo dan u izbornoj kampanji u… »

Podignut prvi stub za Gold gondolu Zlatibor

Morava info 23.11.2018
ČAJETINA – Podizanjem 19. stuba, koji se nalazi neposredno uz Ribničko jezero, danas je podignut prvi od ukupno 36 stubova koliko će ih biti na Gold gondoli Zlatibor. To je ujedno i prvi od 19 stubova stubova podignut u ovoj fazi radova čime se… »

Rasprava u čačanskoj Skupštini zbog pisca Antonija Đurića

Morava info 23.11.2018
ČAČAK – Odbornica Socijalističke partije Srbije Nataša Cvijović izjavila da su pojedini predlozi za ovogodišnju Decembarsku nagradu grada Čačka bili pokušaj politizacije ovog priznanja. Ona je za skupštinskom govornicom rekla da su tome… »

Vreme je za sigurnu štednju

Morava info 23.11.2018
AIK Banka je jedna od vodećih banaka u Srbiji, koja se između ostalog ističe i po visini štednje koju joj građani poveravaju. O ponudi brojnih štednih proizvoda, ali i o razlozima zbog kojih klijenti mogu sa sigurnošću svoju ušteđevinu da povere… »

Skandal! Dr Tanja Stovrag javno priznala da je prešla u redove SNS zbog lične koristi!

Morava info 23.11.2018
ČAČAK – Doskorašnja odbornica GG “Za napredniji Čačak“ Dr Tanja Stovrag priznala je danas da je iz opozicije prešla u odborničku grupu SNS kako bi dobila subspecijalizaciju. Doktorka čačaske Opšte bolnice otvoreno i javno je naglasila da… »

Dr Radojević o slučaju Tanje Stovrag: Vi meni subspecijalizaciju, ja vama glasić!

Morava info 23.11.2018
ČAČAK – Dr Tanja Stovrag dobila je subspecijalizaciju iz oblasti gastroenterologije kao nagradu što je prešla u odborničku grupu SNS, izjavio je dr Aleksandar Radojević, lider GG “Za napredniji Čačak“, kojoj je donedavno pripadala i Stovrag… »

Nova Srbija: Milan Bojović se kiti tuđim perjem

Morava info 23.11.2018
ČAČAK – Odbornička grupa Nove Srbije u čačanskoj Skupštini oglasila se povodom navoda pomoćnika gradonačelnika Milana Bojovića o gradnji puteva i infrastrukturnim projektima u poslednje dve i po godine. Saopštenje Nove Srbije prenosimo u… »