Izvor: Srbija danas/Balkan arhiva vesti 23.11.2018

"EU, otvori oči, biju nas i terorišu!" Završen protest Srba na KiM! Upućena dva zahteva albanskim tiranima (foto)

Srbija danas 23.11.2018
Završen je protest Srba u mestu Rudare sa kojeg je zatraženo od Prištine ukidanje taksi od 100 odsto na srpske proizvode i oslobađanje četvorice Srba koje su jutros pripadnici Rosu uhapsili u Kosovskoj Mitrovici. Protest je protekao bez incidenata… »

Nastavlja se drama u Podgorici! Šikaniranoj Srpkinji dosta poniženja i milove "pravde" (video)

Srbija danas 23.11.2018
Milić je ranije danas izašla iz sudnice Višeg suda poručivši da je revoltirana odnosom suda prema njoj. Branka Milić, optužena u slučaju "državni udar", nalazi se u ambasadi Srbije u Podgorici. - Moja branjenica se nalazi u ambasadi Srbije. Ovo… »

Sudar titana: Dodik odbrusio Trampu! Kakav odgovor! Mi Srbi nismo pristali na to!

Srbija danas 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je predsedniku SAD Donaldu Trampu koji mu je danas uputio čestitku povodom Dana državnosti BiH. Dodik je u pismu jasno naveo da to nije njegov dan i da Tramp s njim ne može razgovarati o NATO… »

Sramna presuda generalu Đukiću! Hrvatska nastavlja svoj teror!

Srbija danas 23.11.2018
Penzionisani general nekadašnje JNA Borislav Đukić (71), protivpravno je osuđen pred Županijskom sudu u Splitu na devet godina zatvora zbog navodnog rušenja brane na Perući. Iako sud nije imao dokaze, osudio je generala Đukića, pozivajući se na… »

Vučić se sastao sa kineskim ambasadorom: Tema - situacija na Kosovu

Srbija danas 23.11.2018
Predsednik će se u 11 sastati i sa ambasadorom Rusije. Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u 10 sati sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mančangom. Predsednik će se u 11 sastati i sa ambasadorom Rusije, a jutro je imao sastanak sa šefovima… »

Sada su manji od makovog zrna! Tači i Haradinaj u velikoj panici! Amerikanci izvršili brutalan udar na Albance zbog Srbije!

Srbija danas 23.11.2018
Američka ambasada u Prištini oštro je danas kritikovala odluku kosovske vlade da uvede takse od 100 odsto na srpske proizvode. U odgovoru za prištinsku Gazetu Ekspres, američka ambasasa u Prištini izrazila je zabrinutost zbog te odluke te pozvala… »

Kako ga nije sramota! Haradinaj blati Beograd, pred Evropom kuka i plače: Srbija je kriva!

Srbija danas 23.11.2018
"Godinama smo patili pod trgovinskim preprekama koje nam je uvela Srbija. Na to smo odgovorili carinama" Predsednik vlade privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj pokušao je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese“, da prikaže da je odluka… »

Završena vanredna sednica zbog situacije na Kosovu i Metohiji

Srbija danas 23.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa šefovima Vojske i MUP-a. Vanredna sednica Vlade Srbije, zakazana zbog upada ROSU na sever Kosova, je završena. Pripadnici ROSU u-upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četiri… »

(VIDEO) Srbija danas ispred predsedništva posle vanrednog sastanka

Srbija danas 23.11.2018
Predsednik Aleksandar Vučić od jutros je imao vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandantima specijalnih vojnih i policijskih jedinica. UŽIVO DEŠAVANJA PRETITE NA PRILOŽENOM VIDEO SNIMKU: U… »

Vapaj sa Kosova i metohije: Pozivamo predsednika Vučića da nas spase

Srbija danas 23.11.2018
Gradonačelnik Кosovske Mitrovice je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da spase Srbe ne КiM. On je ponovio da su pripadnici Rosu upali rano jutros u severni deo Кosovske Mitrovice i da je akcija sprovedena na više lokacija. Prema njegovim… »