Povezane vesti

Vučić sa ministrima Vlade Srbije

Studio B 23.11.2018
U toku je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučić sa svim ministrima u vladi. Predsednik Vučić od jutros je imao niz sastanaka sa šefovima srpskih bezbednosnih snaga, kao i ambasadorima Kine i Rusije, a telefonom je razgovarao sa evropskim… »

Vučić se sastao sa kineskim ambasadorom: Tema - situacija na Kosovu

Srbija danas 23.11.2018
Predsednik će se u 11 sastati i sa ambasadorom Rusije. Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u 10 sati sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mančangom. Predsednik će se u 11 sastati i sa ambasadorom Rusije, a jutro je imao sastanak sa šefovima… »

Vučić pozvao sve ministre na urgentan sastanak u Vladi Srbije zbog krize na severu Kosova

Telegraf 23.11.2018
Sastanak počinje u 19 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće večeras u 19.00 sati sastanak sa svim ministrima u vladi. Predsednik Vučić od jutros je imao niz sastanaka sa šefovima srpskih bezbednosnih snaga, kao i ambasadorima Kine i… »

Vučić se obratio naciji povodom dešavanja na Kosovu: Borićemo se i u toj borbi Srbija neće izgubiti

Srbija danas 23.11.2018
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i članovima vlade je završen, a predsednik se nakon razgovora obratio medijima. - Za nas je svakako donošenje odluka od strane Prištine kojima se onemogućava trgovina sa KiM… »

Naći ćemo način da naš narod opstane na Kosovu, ne pristajemo na ucene: Vučićeva poruka Prištini posle sastanka…

Telegraf 23.11.2018
Mi smo večeras imali sastanak o tome kako možemo da pomognemo našim ljudima na Kosovu - rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao je večeras sastanak sa ministrima Vlade, povodom uvođenja taksi na srpsku robu na… »

Vučić: Povucite 'varvarske' tarife i odmah ćemo razgovarati

Al Jazeera 23.11.2018
Predsjednik Srbije obratio se povodom jutrošnjih hapšenja u sjevernom dijelu Mitrovice. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za medije nakon sastanka sa članovima Vlade te zemlje povodom jutrošnjih hapšenja u sjevernom dijelu… »

Sramota! Vuk Jeremić ponovo lažno optužio Aleksandra Vučića

Srbija danas 23.11.2018
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić opet je pokazao svoje pravo lice javno optuživši predsednika Srbije da laže. NATO Vuk Jeremić još jednom je izrekao gnusne laži na račun Aleksandra Vučića pošto je na svom profilu na Twitteru napisao kako su… »

"Obavestite da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji"

Prva 23.11.2018
Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić zamolili su ambasadora Kine da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji. Kineski ambasador Li Mančang je uzvratio da će već u toku dana o tome obavestiti… »

Poruke za sija i Putina: Šta je Vučić zamolio predsednika Rusije i Kine po pitanju Kosova?!

Srbija danas 23.11.2018
Zbog upada ROSU i hapšenja Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice, predsednik Aleksandar Vučić sastao se odvojeno sa ambasadorima Rusije i Kine, Aleksandrom Čepurinom i Li Mančangom. Generalni sekretar predsednika Nikola Selaković rekao je za RTS… »

Srbija na nogama! Predsednik se sastao sa Čepurinom!

Srbija danas 23.11.2018
Pre toga, vrh Srbije je imao sastanak sa kineskim ambasadorom Li Manćangom. U Predsedništvo Republike Srbije stigao je i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin, koji će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, pemijerkom Anom Brnabić i… »

Vesti dana »