Regioni arhiva vesti 23.11.2018

Konstituisan novi saziv BNV

Sandžak haber 23.11.2018
Novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) konstituisan je danas u Novom Pazaru potvrđivanjem mandata većnicima tri liste koje su osvojile mandate na izborima za nacionalne savete, koji su održani 4. novembra ove godine. Konstitutivnom sednicom… »

Mališani se družili sa vojnicima u sklopu akcije “Otvoreni dan”

Jugmedia 23.11.2018
U kasarni “Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog” u Vranju danas je organizovana akcija Vojske Srbije “Otvoreni dan”, 12. put po redu. Pripadnici 4. brigade Kopnene vojske kojom komanduje brigadni general Slobodan Stopa, otvorili su kapije… »

Sutrašnja vremenska prognoza (24. novembar 2018. godine): Ujutru umereno do potpuno oblačno, u toku večeri moguća kiša…

Telegraf 23.11.2018
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno, posle podne i… »

Šarčević položio kamen temeljac za naučno tehnološke park

Jug press 23.11.2018
NIŠ Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Srbije Mladen Šarčević, Dubravka Negre, direktorka Evropske investicione banke za Zapadni Balkan, gradonačlenik Niša Darko Bulatović i rektor Univerziteta u Nišu profesor dr Dragan… »

Tribina Saveza za Srbiju sutra u Leskovcu

Južne vesti 23.11.2018
Nakon predstavljanja svog programa Nišlijama i Vranjancima, novoformirani opozicioni blok Savez za Srbiju održaće tribinu i u Leskovcu, u subotu, 24. novembra u 18:30 u Leskovačkom kulturnom centru. Prema najavama na tribini će, pored lokalnih… »

Senat Univerziteta OSUĐUJE pojave neprimerenog i neakademskog ponašanja zaposlenih

InfoKG 23.11.2018
Senat Univerziteta u Kragujevcu najoštrije osuđuje sve pojave neprimerenog i neakademskog ponašanja zaposlenih na Univerzitetu u Kragujevcu, te daje punu podršku nadležnim državnim organima u preduzimanju mera u cilju sankcionisanja neželjenih… »

Počeo 10. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu (foto)

iKragujevac 23.11.2018
Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, deseti po redu, otvoren je danas na Šumadija sajmu i trajaće do nedelje, 25. novembra. U ime Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva, sajam je svečano otvorila, Vera Božić Trefalt, pomoćnica… »

Posle tenzija sednica Skupštine grada uobičajene

Jug press 23.11.2018
LESKOVAC A kad su tenzije pale i strasti se stišale, zasedanje je nastavljeno, usvajanjem dnevnog reda. U okviru 21 tačke, tokom prepodneva, diskutovalo se samo o izvršenju budžeta, nakon što su, zbog podnošenja ostavke troje odbornika razrešena… »

Premijera predstave „Odluke“ na P(h)antomfestu

Jugmedia 23.11.2018
U okviru sedmog Međunarodnog festivala pantomime P(h)antomfest, koji će biti održan u Vranju 7. i 8. decembra, u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, premijerno će biti izvedena predstava pantomime „Odluke“, u… »

Kosovske takse najviše pogađaju firme iz Bujanovca i Preševa

OK radio 23.11.2018
Odluka o povećanju takse s 10 na 100 odsto za robu iz Srbije na Kosovu će, od svih preduzeća u Pčinjskom okrugu, najviše pogoditi firme iz Bujanovca i Preševa čiji su vlasnici Albanci i koje najveći deo svojih proizvoda plasiraju na kosovsko… »