Izvor: Alo/Svet arhiva vesti 08.12.2018

Uhapšeno 320 demonstranata, policija izvela oklopna vozila na ulice! (foto, video)

Alo 08.12.2018
Nekoliko stotina demonstranata iz pokreta "Žutih prsluka" maršira niz Aveniju Jelisejskih polja u centru Pariza, a jake snage policije nastoje da ih odbiju, javljaju francuski mediji. Navodi se da se sve ovo dešava na nekoliko stotina metara od… »

Više od 400 demonstranata uhapšeno u Briselu

Alo 08.12.2018
Belgijska policija uhapsila je više od 400 ljudi, nakon što su demonstranti takozvanih "žutih prsluka", inspirisani pobunama u Francuskoj, pokušali da se probiju do sedišta EU i belgijske Vlade u Briselu. Oko hiljadu demonstranata bacalo je kamenje i… »

Ozloglašenog koljača iz Albanije stigao metak pravde! Sam ga je tražio!

Alo 08.12.2018
Jedan od glavnih komandanata Islamske države ubijen je u borbama u Siriji. Abu Usama al-Albani je poginuo u borbi sa sirijskom vojskom u blizini Hadžina, a njegov identitet je potvrđen, sa obzirom da je u pitanju osoba koja je bila poznata sirijskim… »

Zabraniti ruskim brodovima da ulaze u luke EU i SAD

Alo 08.12.2018
Ukrajinski predsednik Petro Porošenko zatražio je od međunarodne zajednice da zabrani ruskim brodovima da uplovljavaju u luke na teritoriji SAD i zemalja EU. Kako je u intervjuu za televiziju "Foks njuz" rekao, Rusija blokira plovidbu u Kerčkom… »

Večeras će da prestane kiša, sutra nas očekuje skok temperature i sunce, ali u toku nedelje stiže minus i sneg

Alo 08.12.2018
Posle hladne i tmurne subote, sutra nas očekuje pravi mali preokret. Međutim, biće kratkotrajan. Kako su najavili meteorolozi, u toku sutrašnjeg dana doći će do razvedravanja u većini predela u Srbiji, a uprkos prohladnom i maglovitnom jutru… »

Zaspala je sa bebom, a kad se probudila dočekao je zastrašujuć prizor

Alo 08.12.2018
Lori Bet Snider je doživela najgoru noćnu moru svakog roditelja. Njenu bebu, ćerkicu Lorelai su primili u jednu bolnicu, a naravno ona je sve vreme bila uz nju. Kako su obe bile mnogo umorne i nisu dugo spavale zbog pregleda, vađenja krvi, testiranja… »

Ugledala je malenu devojčicu pored autoputa, a kada je videla šta je iza nje zavrištala je (video)

Alo 08.12.2018
Devojčica je pravi heroj. Život piše velike drame! Upravo jedna takva odigrala se u Kanadi protekle godine. Centralna figura priče je devojčica Leksi Šimanski (5), koja je spasla život svojoj majci Anđeli i bratu Piteru nakon saobraćajne nesreće… »

Neko je poprskao biber-sprej, a onda je krenuo pakao, petoro dece gaženo do smrti!

Alo 08.12.2018
Najmanje jedan od izlaza za slučaj opasnosti bio je zaključan kada je pokušao da izađe. U stampedu, koji je nastupio jedan sat posle ponoći u italijanskom noćnom-klubu, poginulo je šest osoba, dok je 118 hospitalizovano. Među poginulima je i pet… »

Poznati političar u se*s skandalu! Uhvaćen u vrućim scenama sa sekretaricom, sve se vidi!

Alo 08.12.2018
Za devojku se veruje da je imala nešto više od 20 godina. Snimak seksa gradonačalnika grada u Paragvaju i mlade žene koja je radila kod njega kao sekretarica, objavljen je pre tri godine, a sve zbog toga što je ovaj par za seksualni čin odabrao… »

U krvavom stampedu na koncertu 6 mrtvih i 35 povređenih, među njima i petoro dece! (video)

Alo 08.12.2018
Šest osoba, od kojih pet maloletnika, poginulo je dok je 35 osoba povređeno u stampedu koji je izbio rano jutros na koncertu u disko-klubu u malom gradu na obali Italije, u blizini Ankone. Među poginulima su tri devojčice i dva dečaka, kao i odrasla… »