Izvor: Telegraf arhiva vesti 31.12.2018

Zabranjeni protesti grupe "Pravda za Davida": Policija će hapsiti sve koji prekše ovu odluku

Telegraf 31.12.2018
Policija je navedela da traga za pet osoba, uključujući i Davora Dragičevića, oca ubijenog mladića Davida Dragičevića, zbog narušavanja javnog reda i mira, kao i sumnje da su počinili određena krivična dela. Policijska uprava Banjaluka… »

Ključa u Banjaluci: Protesti umesto dočeka 2019: Davidova majka i pripadnici pokreta "Pravda za Davida" u centru grada

Telegraf 31.12.2018
Kako kaže, ona ne zna gde se trenutno nalazi njen bivši muž Davor Dragičević za kojim je raspisana poternica. Suzana Radanović, majka stradalog Davida Dragičevića, i pripadnici grupe "Pravda za Davida" okupili su se u centru Banjaluke. Oni su u… »

Nakon protesta "Pravda za Davida" uhapšeno nekoliko osoba: Davor Dragičević u bekstvu

Telegraf 31.12.2018
Policija je navela da među uhapšenima nije Dragičević. Pripadnici policije Republike Srpske priveli su u Banjaluci nekoliko osoba zbog kršenja zakona o javnom redu i miru posle protesta pod nazivom "Pravda za Davida", javljaju banjalučki mediji… »

Darku Šariću prvo ukinut pa, po reagovanju Tužilaštva, ponovo određen pritvor

Telegraf 31.12.2018
I na tu odluku odbrana ima pravo žalbe, pa je na potezu ponovo Apelacioni sud. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je u petak rešenje posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu o određivanju pritvora za Darka Šarića, saznaje N1… »

Dragiša Binić oslobođen od optužbi za nelegalnu prodaju Milana Obradovića!

Telegraf 31.12.2018
Kraj spora. Viši sud u Beogradu oslobodio je danas od optužbi nekadašnjeg generalnog direktora fudbalskog kluba "Obilić" Dragišu Binića i bivšeg sportskog direktora tog kluba Jovana Dimitrijevića od optužbi za zloupotrebe prilikom transfera… »

Dačić otkrio koje će dve pesme otpevati Putinu: Sabrao i kilometražu koju je prešao u 2018. godini

Telegraf 31.12.2018
Inače, i on voli da peva - podseća Dačić. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da neće odustati od "song diplomatije" i najavio kako već ima spreman repertoar i za ruskog predsednika Vladimira Putina koji u Srbiju stiže 17… »

Slavlje u Beogradu počelo uz Sašu Kovačevića: Nikad veselije u centru grada (foto) (video)

Telegraf 31.12.2018
U Novu godinu uz Bajagu i Instruktore. Pevač Saša Kovačević otvorio je večerašnji doček Nove godine ispred Narodne skupštine. Posle njega, nastupiće i Bajaga i Instruktori, Haris Džinović i Dejan Petrović Big bend. Do pet minuta posle ponoći… »

Doček Nove godine uz kišu i susnežicu: Evo gde će se u Srbiji zabeleti sneg

Telegraf 31.12.2018
U Beogradu se takođe očekuje oblačno vreme sa kišom i kratkotrajnom susnežicom, a u višim delovima periferije grada i sneg. U Srbiji će preovladavati oblačno vreme, pretežno sa kišom i kratkotrajnom susnežicom, a sneg se može očekivati u… »

Plenković mora da pomene Srbiju, a ne ume da objasni zašto u Hrvatskoj nije zabranjen pozdrav “za dom spremni”

Telegraf 31.12.2018
Istovremeno, pred Srbijom je proces suočavanja s njenom prošlošću - kazao je hrvatski premijer. Premijer Andrej Plenković tvrdi da je pred Srbijom proces suočavanja s prošlošću, a da je Hrvatska moderna država izgrađena na suprotstavljanju… »

Delovi tela ubijenog saudijskog novinara Kašogija izneti iz konzulata u Istanbulu u 5 kofera (video)

Telegraf 31.12.2018
Saudijske vlasti se nisu odazvale na Rojtersov poziv za komentar tog snimka. Turska televizija emitovala je video snimak na kojem se vide muškarci koji u rezidenciju saudijskog konzula u Istanbulu nose kofere, u kojima se navodno nalaze delovi tela… »