Zabava arhiva vesti 16.01.2019

Ognjen Vranješ napravio još jedan sraman potez!

Svet plus 16.01.2019
Seks skandal Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne prestaje da šokira javnost! Ognjen Vranješ napravio još jedan sraman potez! Da li je ovim hteo da pokaže kako ne želi da čita negativne komentare?! U medijima su se pojavile eksplicitne… »

Prva Indijka se popela na svetu planinu

RTV 16.01.2019
NJU DELHI - Indijka Danija Sanal (38) je prva žena koja se popela na vrh planine Agastjakodam u Indiji, na koju je do sada, iz verskih razloga, samo muškarcima bilo dozvoljeno da se penju. Ona se na vrh te planine, koja se nalazi u južnoj indijskoj… »

Zbog ovih dodira Ani Korać se crno piše: Aleksandra gleda SVE! (VIDEO)

Svet 16.01.2019
Anu Korać i Davida Dragojevića za potrčke ove nedelje postavila je Marijana Zonjić, kako bi na miru i “u svoja četiri zida” iskristalisali svoj odnos. Od tog trenutka dvojac je počeo još više vremena da provodi zajedno i upoznaje se dalje… »

Srbija 13. u Evropi po broju samoubistava: Otvorena SOS linija

B92 16.01.2019
U Srbiji svake godine oko 1.500 ljudi izvrši samoubistvo, što našu zemlju svrstava na 13. mesto u Evropi, a kako bi se spasli ljudski životi u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", danas je otvorena Nacionalna SOS linija za… »

Karleuša ostala bez Tvitera

Vesti online 16.01.2019
Pevačica Jelena Karleuša već danima se nalazi u centru skandala zbog afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, te se povodom toga često oglašavala na društvenim mrežama, a naročito na Tviteru. Međutim, sada to više neće moći. Profil Jelene… »

I robot može da dobije otkaz

RTS 16.01.2019
Primer da je i robotima danas teško da zadrže posao dao je japanski Hotel „Hen na“, koji je „otpustio“ polovinu od 243 robota jer su pravili više problema no što su mogli da ih reše. Otkako je otvoren 2015. godine, Hotel „Hen na“ se… »

Promene u zdravstvenom osiguranju?

Mondo 16.01.2019
Predlog Zakona o zdravstvenom osiguranju je ušao u skupštinsku proceduru, a evo kakve nas izmene očekuju, ukoliko predlozi budu usvojeni. Prema predlogu Zakona o zdravstvenom osiguranju koji je 8. januara ušao u skupštinsku proceduru, izabrani lekar… »

Kinezi šalju letelicu na Mars naredne godine

Vesti online 16.01.2019
Kina namerava da sledeće godine pošalje svemirsku letelicu na Mars, nakon što je uspešno obavljena misija na tamnoj strani Meseca, prenosi Skaj njuz (Sky News). Naime, letelice Džejd Rabit 2 (Jade Rabbit 2) i Čang-e 4 (Chang'e 4) su prve takve vrste… »

Fotografisanje ispod suknje krivično delo, još da odobri kraljica

RTS 16.01.2019
Britanski Dom lordova otvorio je prostor za donošenje zakona kojim će se zabraniti fotografisanje ispod suknje. Izmene zakona je najavila ministarka pravde Lusi Frejzer u junu 2018. godine i po njima bi se tajno fotografisanje ispod suknje smatralo… »

Mnoge žene će joj pozavideti: Goga Sekulić otkriva šta njen suprug radi za njihovog sina

Blic 16.01.2019
Pevačica kaže da malo spava, ali da joj nije žao. Ona priznaje da joj svekrva dosta pomaže oko svega, a za mesec dana dolaze i njeni roditelji u Švajcarsku. Pevačica Goga Sekulić pre nešto više od mesec dana rodila je sina Vasilija Andreja, a u… »