Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 24.01.2019

Rusija staje ispred Srba, ne daju da se ukine Republika Srpska!

Alo 24.01.2019
Ambasada Ruske Federacije u BiH predložila je partnerima iz Upravnog odbora Saveta za sprovođenje mira da sutra bude održana vanredna sednica zbog namere SDA da dovede u pitanje dejtonsko ime Republike Srpske. Iz Ambasade Ruske Federacije izrazili su… »

Na fotografiji mu sedi u krilu, a on se sprema da povuče liniju kokaina!

Alo 24.01.2019
Novi detalji afere godine drmaju Zagreb! . Na njima se, s prostitutkom na krilu i kokainom spremnim za šmrkanje, nalazi, kako tvrdi SOA, lažni ministar i potpredsednik vlade Tomislav Tolušić. Fotografija je navodno snimljena u Zemunu, a na slici je i… »

Autobus pun hrvatskih vojnika se sudario sa kamionom koji posipa so, a onda je nastao još veći haos! (video)

Alo 24.01.2019
Pokušali su da se mimoiđu, ali im je problem napravio sneg na ulici. U Đakovu u Hrvatskoj jutros oko 7 sati došlo je do saobraćajne nesreće, kada su se sudarili autobus koji je prevozio hrvatsku vojsku i kamion-posipač solju. , dok je kamion iz… »

Otac pretukao sina (36) zbog ćufti! Obojica će morati da plate po 10.000 dinara

Alo 24.01.2019
Obojica će morati da plate kaznu! Neobičan i nesvakidašnji sukob dogodio se prošle godine u Varaždinu, završio je i na varaždinskom Prekršajnom sudu zbog nasilja u prodici. Otac i sin moraće da plate po 600 kuna kazne. Naime, 36-godišnji sin… »

Sećate se penzionera koji je rekao "Vežbaj, pi**a ti materina!"? Evo šta se ovih dana dešava sa Tonijem!

Alo 24.01.2019
Gospodin Taljat Selmani (82) poznatiji pod nadimkom Toni, penzioner koji se pre nekoliko dana proslavio izjavom o gripu, dobio je ponudu koja se ne odbija iz “Varteksa”. “Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene… »

Marko je na terasi zatekao mrtvu mačku, okrenuo jedan broj telefona i tu počinje njegov pakao!

Alo 24.01.2019
Pogledom iz spavaće sobe prema terasi u prizemlju manje stambene zgrade otkrio je nešto neobično. Postoje lakše i teže rešivi problemi, a postoje i oni koji su naprosto bizarni. Upravo na jedan takav naišao je 32-godišnjak Marko M. iz Zagreba kada… »

Brutalna najava: Do kraja meseca počinjem da vodim sednice na albanskom jeziku!

Alo 24.01.2019
Makedonski predsednik Sobranja Talat Džaferi najavio ja da će od kraja ovog meseca početi da vodi plenarne sednice na albanskom jeziku. - Do kraja meseca bi trebalo da se organizuju službe za celokupno i kvalitetno sprovođenje odredbi Zakona o… »

Zbog najnovije Kolindine odvale smeje joj se ceo region! Čak je i Hrvate sramota!

Alo 24.01.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović juče je započela svoj posetu Zagrebačkoj županiji. Između ostalog, posetila je i osnovu školu u Brdovcu. Deca su je dočekala sa navijačkom pesmom, a nakon što je u sklopu projekta "Hrvatska čita"… »